Antalya Kumluca 7. Olağan ilçe kongresi gerçekleşti


Gündem 5.09.2020 23:15:00 0
Antalya Kumluca 7. Olağan ilçe kongresi gerçekleşti

Antalya Kumluca 7. Olağan ilçe kongresi gerçekleşdi.

Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen kongreye Koordinatör Milletvekili Alim Tunç, Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Milletvekilleri, İbrahim Aydın, Atay Uslu, Sena Nur Çelik, Tuba Vural Çokal ve partililer ile çok sayıda davetli katıldı.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı olan Erol Uysal ve yönetimi tek liste ile yeniden seçildiler.

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkan Adayı Ramazan Keskin’den Osman Dirican Açıklaması Tarım, kimya ve tohum sektörlerinde üretimden ihracata uzanan tecrübesiyle öne çıkan Dirican’ın, sahadan gelen birikimiyle birliğe güç katması hedefleniyor.
Süper Lig’de 26 ve 27. haftanın takvimi netleşti Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’de 26 ve 27. hafta karşılaşmalarının programını duyurdu.
Antalya’da Esnaf Operasyonu: 120’den Fazla Gözaltı Antalya’da, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gerçekleştirilen esnaf operasyonunda aralarında kooperatif ve oda yöneticilerinin de bulunduğu 121 kişi gözaltına alındı.
Başkan Parlak’tan sanat evlerine anlamlı ziyaret Yusuf Murat Parlak, İstasyon Sanat Evi ve Seramik Sanat Evi’nde kursiyerlerle buluşarak el emeği çalışmalarını inceledi, ilçenin sanata açılan kapısı olan merkezlerle gurur duyduklarını ifade etti.
Batı Akdeniz'e hızlı tren müjdesi İstanbul – Antalya Hızlı Tren Projesi ile Isparta ve Burdur ulaşımda çağ atlıyor. Yeni hat sayesinde Isparta–İstanbul arası 3 saat 30 dakikaya, Isparta–Antalya arası ise sadece 45 dakikaya düşecek; bölge ekonomisi, turizmi ve ticareti yeni bir döneme gir