Antalya Kumluca’da CHP Kadın Kolları Başkanı istifa etti


Gündem 9.07.2021 10:30:00 0
Antalya Kumluca’da CHP Kadın Kolları Başkanı istifa etti

CHP Kumluca Kolları Başkanı Derya Arıkan sosyal medya hesabından paylaştığı sitem dolu bir açıklama ile görevi bıraktığını açıkladı.

ANTALYA (İGFA) - Antalyada Kumluca Belediyesi Belediye Başkanlığını kazanan CHPnin ilçe örgütünde sular bir türlü durulmuyor. Seçim kazanan CHP İlçe Başkanı Fahrettin Karaözü yapılan ilçe kongresinde değiştiren örgüt, ilçe başkanlığına Arif Kocacıkı getirdi. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu hakkında çıkan iddialar sürecinde Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlunun yanında olan bir kaç kişiden biri olan Kadın Kolları başkanının istifası akıllarda birçok soru işareti bıraktı. 

Kumluca Güreşleri, Elmalı gezisi gibi Belediyenin düzenlediği açılış organizasyonlara da katılmayan Arıkanın davet edilmediği iddia edilmişti.   

CHP Kumluca Kolları Başkanı Derya Arıkan da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğü Kadın Kolları Başkanlığından istifa ettiğini duyurdu. Kendisine yönelik yapılan haksızlıklardan ötürü kişisel kırgınlıklarını da dile getiren Arıkan, "Görevimi devam ettirdiğim süre içerisinde var gücümle elimden geldiğince Partim için gayret içerisindeydim. Bir kadın olarak, üye kaydı yaptırmaktan tutun Kumluca ilçemizde ki kadınlara ulaşabilmek adına elimden geleni yaptım. Bundan sonra ki süreçte de CHP kimliğimi aynı gurur ve heyecanla taşımaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.


İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi
Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret
İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi