Antalya Kumlucada kurbanlı şampiyonluk duası


Spor 30.09.2022 15:00:00 0
Antalya Kumlucada kurbanlı şampiyonluk duası

Antalyada Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Kumluca Belediyespor’da yeni sezon öncesi kurban kesilerek, takımın başarısı için dua edildi.

Mehmet ŞENTÜRK / ANTALYA (İGFA) - Antalyada futbolcuları ve kulüp yönetimini ziyarete eden Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Başkan Yardımcıları Osman Duran ve Ahmet Alagöz ile birlikte, haftaya yapılacak ilk maç öncesi onlara moral verdi.   

Geçen yıl Antalya’da Süper Amatör Lig’de şampiyon olan Kumluca Belediyespor Bölgesel Amatör Lig’de ilk maçını Keçiborlu spor ile yapmaya hazırlanıyor.

 

Başkan Köleoğlu ,Kumluca Belediyespor’un hedefinin geçen yıl olduğu gibi bu yılda şampiyon olarak bir üst lige çıkmak olduğunu ve takıma çok güvendiğini belirtti.  

Takımın başarısı ve kazasız belasız bir sezon geçirmesi için edilen duanın ardından kurban kesimi yapıldı.  

Başkan Köleoğlu, şampiyonluk yolunda o sene bu sene diyerek, BALda şampiyon olarak Kumluca’ya kupayı getireceklerini söyledi.

Santrafor Oyuncusu Hakan Doğan, Kumluca Belediyespor’u 3.cü Lig’e çıkartma hedefiyle mücadelelerini sürdürdüklerini kaydetti.


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı