Gündem

Gündem Haberleri

Antalya’nın Simge’si oldu


Gündem 4.07.2021 09:30:00 0
Antalya’nın Simge’si oldu

Simge Sağın,  Musa Göçmen yönetiminde senfonik orkestra konseri ile Antalyalıları mest etti...

ANTALYA (İGFA) - Akustik konserleri büyük ilgi gördükten sonra Simge, bu seferde Babil Sanat organizasyonuyla, Musa Göçmen senfoni orkestrası ile Antalya Açıkhava Tiyatrosunda müzikseverlerin karşısına çıktı. 

Karnaval Medya sponsorluğunda, pandemi kurallarına uygun bir şekilde, yarı kapasiteli olarak düzenlenen konserin biletleri günler öncesinden tükendi. 

Şarkılarında yeni soundları ve sahnede yaptığı yeniliklerle dikkat çeken Simge, Antalyalıları şarkıları, şovları ile müzikseverlerden tam puan alırken, kıyafetleri ve fiziğiyle de göz kamaştırdı. Senfonik ve akustik konserlere devam edeceğini belirten Simge, Türkiyenin en iyi müzisyenlerinin bir araya geldiği orkestra eşliğinde çok başarılı bir senfonik konserimizi başarı ile tamamladık. Antalyalıların yoğun ilgisine çok teşekkür ederim. Bu alkışlar benim ne kadar doğru yolda olduğumun göstergesidir dedi. 


Kayseri'de hobi bahçesi için 22 bini aşkın başvuru Kayseri'de hobi bahçesi için 22 bini aşkın başvuru
Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi
Bursa'da AK Partili belediye başkanlarından Başkan Bozbey'e toplu ziyaret Bursa'da AK Partili belediye başkanlarından Başkan Bozbey'e toplu ziyaret
İnşaat faaliyetleri halen pozitif İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Bursa Tabip Odası'nda görev bölümü yapıldı Bursa Tabip Odası'nda görev bölümü yapıldı