Antalya Şehrinde Öncelik Güvenlik!


Asayiş 25.06.2020 18:08:00 0
Antalya Şehrinde Öncelik Güvenlik!

ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı göreve başlamasının ardından ilk ziyaretini İl Emniyet Müdürlüğü'ne yaptı. Yazıcı, kurumun işleyişi ve kent güvenliği hakkında Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan'dan bilgi aldı. Güvenliğin öncelikli olduğunun altını çizen Vali Yazıcı, "Bu şehre ziyarete gelen yerli ve yabancı misafirler güven ortamına gelirler. Kendilerini güvende hmeleri gerekir" diye konuştu. Yazıcı, güvenlik güçlerinin de bu bilinçle görev yaptığının altını çizdi.

BÖCEK ZİYARET ETTİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Antalya gibi güzel bir şehirde hizmet edebilme şansına eriştiği için mutlu olduğunu belirten Yazıcı, "Ülkenin dışa açılan penceresi, turizmin başkentine geldim. Görevimizde bu sorumluluk bilinciyle hareket edeceğiz" dedi. Vali Yazıcı'ya yeni görevinde başarı dileyen Başkan Böcek, "Büyükşehir Belediyemiz ve valiliğimiz işbirliğiyle Antalyamıza güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz" dedi. Vali Yazıcı'nın diğer konukları ise Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Antalya'nın medya yapılanmasının zengin ve hareketli olduğunu söyleyen Başkan Yeni "Cemiyetimiz Antalya'nın ve ülkenin tanıtımına çok önemli katkıları sağladı. Her birimiz tanıtım elçisi gibiyiz" dedi.

ANTALYA'DA OLAY SAYILARI DÜŞÜK SEVİYEDE
ANTALYA'NIN güvenlik konusunda iyi bir konumda olduğunu altını çizen Yazıcı, "Hem olay sayıları hem de olaylar karşısındaki çalışma prensibi, başarı durumumuz, projelerimiz ve Emniyet Müdürlüğü'nün kararlılığı ve yönetim kabiliyetleri Antalya'mızın ne kadar güvenilir bir turizm şehri olduğunu ortaya koyuyor" dedi. Vali Yazıcı, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını ve Kent Güvenlik Sistemi'ni inceledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz
Banka değil, ucuz et kuyruğu! Banka değil, ucuz et kuyruğu!
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl? Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde