ANTALYA Sokağa çıkamayınca, damlara çıktılar


Yaşam 20.04.2020 00:02:00 0
ANTALYA Sokağa çıkamayınca, damlara çıktılar

ANTALYA'da, yasak nedeniyle sokağa çıkamayan vatandaşlar, evlerinin damında güzel havanın tadını çıkardı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki vatandaşlar, İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs tedbirleri kapsamında aldığı hafta sonu sokağa çıkma yasağının 2'nci gününde evlerinin damlarına çıktı. Hava sıcaklığının 22 dereceyi gösterdiği turizm kentinde, yasak nedeniyle dışarı çıkamayanlar, ailecek dama çıkararak keyifli vakit geçirdi. Bir başka apartmanda ise güneş panellerinin altında oturup dinlenen ve güzel havanın etkisiyle güneşlenenler dikkati çekti. Damlara çıkan vatandaşlar, kentin manzarasını da izlemeyi ihmal etmedi.

Davraz Kapalı Pazar Alanına 1.2 MW’lik GES Başkan Başdeğirmen: “Güneşten gelen gelir geleceğimize yatırım oluyor”
Burdur Cumhuriyet meydanı’nda “1 şehir 3 proje” lansmanı yapıldı Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda dönüşüm başlıyor: “1 Şehir 3 Proje” ile Burdur’un kalbi, sosyal yaşamı canlandıran, ticareti güçlendiren ve otopark sorununa kalıcı çözüm sunan yeni projelerle yeniden şekilleniyor.
TİMBİR Üyelerine Müjde: Özel Anadolu Hastaneleri ile İndirim Protokolü İmzalandı Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), üyelerinin sağlık hizmetlerine daha kolay erişebilmesi adına Özel Anadolu Hastaneleri ile kapsamlı bir indirim protokolüne imza attı.
Zabun’dan Halıcı’ya Sert Yanıt: “Bu Aziz Millet Kervanı Ters Döndürmez” CHP’li Halıcı’nın basın toplantısında kullandığı ifadeler tartışma yaratırken, AK Parti Milletvekili Zabun’dan dikkat çeken bir yanıt geldi: “Bu aziz millet kervanı ters döndürmez.”
Kepez Belediyesi’nde mobil yemek uygulaması hayata geçti Kepez Belediyesi, uygun fiyatlı, sağlıklı ve kaliteli yemekleri herkes için erişilebilir kılmayı amaçlayan ikinci Kent Lokantası ile Kepez’in dört bir yanına hizmet götürecek Mobil Kent Lokantasını hizmete açtı.