Antalya Vali'si Yazıcı ilk mesajını verdi


Gündem 23.06.2020 13:50:00 0
Antalya Vali

Görevine başlayan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, “Benim için atanmakla adanmak eş anlamlı. 7 gün 24 saat Antalya’ya adanmış olarak hizmet etmek benim Antalyalılara borcum” dedi

SON Valiler Kararnamesi ile Balıkesir'den Antalya'ya atanan Vali Ersin Yazıcı, yeni görevine başladı. Vali Yazıcı, Valilik girişinde Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları tarafından karşılandı. İlk açıklamasını yapan Vali Ersin Yazıcı, "Benim için atanmakla adanmak eş anlamlı. 7 gün 24 saat Antalya'ya adanmış olarak hizmet etmek, kendime, makamıma, memleketime, beni bu göreve atayan devlet büyüklerime, Antalyalılara borcum" dedi.

20 MİLYONLUK ŞEHİR
Antalya'nın nüfuzu, nüfusu ve ekonomisinin kendi sınırlarını aşan şehirler arasında olduğuna dikkati çeken Vali Yazıcı, " Nüfusumuz 2 milyon 511 bin 700, ancak misafirlerimizi düşündüğümüzde bu nüfus 20 milyona yakın sayılara ulaşıyor. Plan ve programlarımızı 20 milyonu dikkate alarak yapmamız gerekiyor. Antalya çok katmanlı, çoğulcu, çok sesli, kadim olanla modern olanı harmanlamış bir şehir. " dedi. Çocuklar, gençler, okullar, eğitim, öğretim başlıklarında aktif bir çalışma programı uygulanacağını açıklayan Vali Yazıcı, "Bütün sektörlerle, sivil toplumla, basın kuruluşlarıyla, muhtarlarla, vatandaşlarla bir dizi çalışma toplantısı yapmak düşüncesindeyim" diye konuştu.

ÇİÇEK YERİNE BAĞIŞ
Kamu kariyerinin Bolu'da kaymakam adayı olarak başladığını, Rize ve Balıkesir'de valilik yaptığını kaydeden Yazıcı, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevimde, önceki valimiz Sayın Münir Karaloğlu ile halef selef çalıştım. Şimdi Antalya'dayım" dedi. Vali Yazıcı, çiçek göndereceklerin ise Antalya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na (SDYV) bağışta bulunmalarını istedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü