Antalya Valisi Karaloğlu'ndan Anneler Günü Mesajı


Yaşam 10.05.2020 00:49:00 0
Antalya Valisi Karaloğlu

Bizleri var eden, sevginin, merhametin ve şefkatin tükenmez kaynağı olan biricik annelerimizin, Anneler Günü’nü sevgi, saygı ve hürmetle kutluyor, ellerinden öpüyorum.

Annelerimiz; koşulsuz sabır ve fedakârlıklarıyla hepimiz için birer koruyucu, birer rehber, birer öğretmendir. Hiç şüphesiz Korona virüsle mücadele sürecimizde de evde kalan çocuklarımızın en hakiki pusulası, en samimi arkadaşı annelerimizdir. Bu süreçte yorulmadan, usanmadan, çocuklarımızın üstüne titreyen, onların hem sağlığını koruyan hem de gelişimlerini en güzel şekilde sürdürmelerine yardımcı olan annelerimiz, gizli kahramanlarımızdır. Onlara ne kadar minnet duysak azdır.

Çocuklarımızı sabırlı, şefkatli, adaletli ve merhametli gönül tezgâhında ilmek ilmek dokuyan, hayata hazırlayan, yılmadan yıkılmadan dimdik yürümelerini sağlayan annelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Annelerimize, sevgimizi temsili olarak gösterdiğimiz bu özel günde yürekleri daha da burkulan annesiz çocuklarımızı da özellikle hatırlatmak istiyorum. Yüreği Toroslar kadar geniş ve Akdeniz kadar sıcak annelerimizin, onlara da en güzel şekilde anne sevgisini göstereceğine inanıyorum. Annelerimizden öğrendiğimiz gibi; her zaman, birbirimizi karşılıksız seven, destekleyen, huzur ve barış içerisinde yaşama iradesi gösteren bir toplum olarak hareket etmemizi temenni ediyorum.

Bu duygularla, annelik hisleriyle toplumumuzu kucaklayan tüm kadınların ‘Anneler Günü’nü kutluyorum.  Annelerimiz nezdinde, herkesin sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde yaşadığı daha güzel günler, daha aydınlık yarınlar temenni ediyor,  sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Münir KARALOĞLU
Antalya Valisi  

Alanya Aksaraylılar Platformu’ndan Geleneksel İftar Yemeği Alanya Aksaraylılar Platformu, 1 Mart 2026 tarihinde Alanya Öğretmenevi’nde düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde, Aksaraylı hemşerilerini ve davetli misafirlerini bir araya getirdi.
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Uluborlu’da Ramazan bereketini paylaştı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Uluborlu Kutlubey Yurdu’nda öğrencilerimizle ilçedeki büyüklerimizi aynı iftar sofrasında buluşturarak Ramazan’ın paylaşma ve birlik ruhunu yaşattı.
Batıdan başlayarak sıcaklıklar yükselişe geçecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre, hava sıcaklıklarının batı bölgelerden itibaren artarak ülke genelinde mevsim normalleri seviyesine ulaşması bekleniyor.
Metin Külünk: “FETÖ ile masaya oturmak isteyen içerideki işbirlikçiler açığa çıkarılmalı” Eski İstanbul Milletvekili ve AK Parti kurucu isimlerinden Metin Külünk, FETÖ’ye ilişkin gizli görüşme iddialarına tepki gösterdi. Külünk, “Sayın Cumhurbaşkanımızı bu örgütle masaya oturmaya zorlamak isteyen içerideki işbirlikçile
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Uluborlu’da Ramazan bereketini paylaştı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Uluborlu Kutlubey Yurdu’nda öğrencilerimizle ilçedeki büyüklerimizi aynı iftar sofrasında buluşturarak Ramazan’ın paylaşma ve birlik ruhunu yaşattı.