Antalya Valisi Karaloğlu'ndan Anneler Günü Mesajı


Yaşam 10.05.2020 00:49:00 0
Antalya Valisi Karaloğlu

Bizleri var eden, sevginin, merhametin ve şefkatin tükenmez kaynağı olan biricik annelerimizin, Anneler Günü’nü sevgi, saygı ve hürmetle kutluyor, ellerinden öpüyorum.

Annelerimiz; koşulsuz sabır ve fedakârlıklarıyla hepimiz için birer koruyucu, birer rehber, birer öğretmendir. Hiç şüphesiz Korona virüsle mücadele sürecimizde de evde kalan çocuklarımızın en hakiki pusulası, en samimi arkadaşı annelerimizdir. Bu süreçte yorulmadan, usanmadan, çocuklarımızın üstüne titreyen, onların hem sağlığını koruyan hem de gelişimlerini en güzel şekilde sürdürmelerine yardımcı olan annelerimiz, gizli kahramanlarımızdır. Onlara ne kadar minnet duysak azdır.

Çocuklarımızı sabırlı, şefkatli, adaletli ve merhametli gönül tezgâhında ilmek ilmek dokuyan, hayata hazırlayan, yılmadan yıkılmadan dimdik yürümelerini sağlayan annelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Annelerimize, sevgimizi temsili olarak gösterdiğimiz bu özel günde yürekleri daha da burkulan annesiz çocuklarımızı da özellikle hatırlatmak istiyorum. Yüreği Toroslar kadar geniş ve Akdeniz kadar sıcak annelerimizin, onlara da en güzel şekilde anne sevgisini göstereceğine inanıyorum. Annelerimizden öğrendiğimiz gibi; her zaman, birbirimizi karşılıksız seven, destekleyen, huzur ve barış içerisinde yaşama iradesi gösteren bir toplum olarak hareket etmemizi temenni ediyorum.

Bu duygularla, annelik hisleriyle toplumumuzu kucaklayan tüm kadınların ‘Anneler Günü’nü kutluyorum.  Annelerimiz nezdinde, herkesin sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde yaşadığı daha güzel günler, daha aydınlık yarınlar temenni ediyor,  sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Münir KARALOĞLU
Antalya Valisi  

Isparta’da kadın nüfus erkeklere fark attı Isparta’da 2025 verilerine göre, kadın nüfus erkek nüfusundan fazla olduğu iller arasında açıklandı.
Kılınç’tan Ramazan Etkinlikleri Tepkisi Eğitim-Bir-Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç, Milli Eğitim Bakanlığı’nın okullardaki Ramazan etkinlikleri genelgesine karşı çıkan Eğitim-İş ve Eğitim-Sen’e sert tepki göstererek, etkinliklerin gönüllülük esasına dayandığın...
Isparta'da siber suçlara yönelik operasyon İçişleri Bakanlığı, siber suçlarla mücadele kapsamında aralarında Isparta’nın da bulunduğu 28 ilde düzenlenen operasyonlarda yakalanan 324 şüpheliden 181'inin tutuklandığını duyurdu.
AK Parti Isparta Teşkilatı’ndan Ramazan’da gönül buluşması Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta İl Teşkilatı, teravih namazı sonrası Mimar Sinan Camii avlusunda vatandaşlarla bir araya geldi.
Umudunu kaybetmedi Can’a kavuştu: Kanseri yendi anne oldu Henüz evliliğinin ilk yılında 3. evre meme kanserine yakalanan 32 yaşındaki Ecem Türkdoğan, üç buçuk yıllık zorlu tedavi sürecini başarıyla tamamladı.