Gündem

Gündem Haberleri

ANTALYA'YI YASA BOĞAN ÖLÜM


Gündem 19.09.2019 23:08:00 0
ANTALYA

Ak Parti Antalya Gençlik kolları eski yönetim kurulu üyelerinden Kızılay Kepez Şubesi Başkan Yardımcısı, başta Kutup Yıldızı Gençlik Derneği olmak üzere, birçok hayır kuruluşunda yer alan Abdurrahman Paksoy, vefat etti. Geçirdiği beyin kanaması sonucu yaklaşık on gündür yoğun bakımda yatan Paksoy, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Paksoy'un ölüm haberi başta Ak PARTİ camiasını olmak üzere onu tanıyan tüm Antalya'lıları yasa boğdu. Abdurrahman Paksoy'un cenazesi bugün Muratpaşa Camii'sinde kalabalık Antalya'lılar tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

 

33 yaşında iki çocuk babası olan Abdrrahman Paksoy, Antalya'da oldukça sevilen bir isim olarak biliniyordu. Ak Parti Gençlik kollarından başlayan siyasi faaliyetleriyle tam bir dava insanı Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ında işaret ettiği siyasi bir terbiye çerçevesinde mücadele eden bir Ak Gençlik neferiydi. Tüm yaşamı boyunca hayır kurumlarında, Ak gençlik faaliyetlerinde Antalya'lılara hizmet yaptı. Onu tanıyan Antalya'lılar onun iyiliğine, hayrına, yaptığı işlere her zaman şahit olduklarını söylediler.

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Merhum Abdurrahman Paksoy için anlamlı bir paylaşım yaparak herkesi duygulandırdı.

İşte Tütüncü'nün o paylaşımı...

Hayatının baharındaydı. Tanıdığım en güzel insanlardandı. İsmiyle müsemma tertemiz bir yol arkadaşımızdı Abdurrahman Paksoy Kardeşim. Güzel yaşadı, güzel ayrıldı bu fani dünyadan. Acısı yüreklerimizi dağladı.

Biz ondan razıydık, Rabbim de razı olsun. Mekânı cennet olsun.

 

Bizde Akdeniz Habercisi olarak Merhum Abdurrahman Paksoy'a Allah'tan rahmet diliyoruz. Kederli ailesininde başı sağolsun.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü