Gündem

Gündem Haberleri

Antalya'ya Şehit Ateşi Düştü


Gündem 28.02.2020 21:48:00 0
Antalya

Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz’ın (23) Antalya’nın Finike ilçesindeki ailesine acı haber verildi.
Aileye acı haberi bugün saat 06.45'te Finike Kaymakamı Ergün Baysal ve beraberindeki heyet verdi. Şehidin evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı.  Acı haberi duyan aile yakınları ve vatandaşların taziyelerini Şehit Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz’ın babası Salih Korkmaz kabul ediyor.

 
 
Kadıköy’de kritik randevu: Fenerbahçe – Gaziantep FK Trendyol Süper Lig’in 27. hafta açılış maçı İstanbul’da oynanacak.
Süper Lig’de 27. hafta maçlarının hakemleri belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamayla, Süper Lig’in 27. haftasında görev yapacak hakemler duyuruldu.
Karabulut ilçe iftarlarının son durağında teşvikleri gündeme taşıdı İş insanı Yunus Karabulut’un ilçelerde düzenlediği iftar programlarının sonuncusu Atabey’de gerçekleştirildi.
Tarım müdürlüğünden Ramazan’da esnafa keyfe keder 50 Bin tl ceza tepkisi Isparta’da bir iş yerine yapılan denetimde, ürünlerde herhangi bir sorun bulunamamasına rağmen camdaki reklam broşürü gerekçe gösterilerek kesilen 50 bin TL’lik ceza esnafın tepkisini çekti.
Savcı Katırcı’ya HSK incelemesi Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iftar programına katılarak tutuklu eski başkan Muhittin Böcek için yapılan duaya eşlik ettiği görüntülerle gündeme gelen Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Katırcı hakkında Hakimler ve