Gündem

Gündem Haberleri

Antalya'ya Yakışmayan Görüntü


Gündem 22.06.2020 02:03:00 0
Antalya

Yeni normal yaşam ile Antalya’da, hayat kadınları ve madde bağımlıları Toptancı Hal kavşağını mesken tuttu. Yol ortasında yapılan pazarlık görüntüleri tepki çekti.

Turizmin gözbebeği Antalya, koronavirüs tedbirlerinde en başarılı illerden birisi olurken yeni normal yaşam ile birlikte istenmeyen görüntüler ortaya çıkmaya başladı. Muratpaşa ilçesi Aşık Veysel Caddesi ile Kepez ilçesi Hal Kavşağı çevresini hayat kadınları istila etti. Güpegündüz akan trafiğin içinde yapılan fuhuş pazarlığı "pes" dedirtti.

ÇOĞU MADDE BAĞIMLISI
Bölgede 'Sinyalci kadınlar' olarak bilinen ve madde bağımlısı olan kadınların, bazen ağlarına düşürdükleri kişilerin paralarını şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemle gasp ettikleri ileri sürülüyor. Kadınların özellikle toptancı hale ürün satmaya gelen çiftçiler ile kamyon şoförlerini ağlarına düşürdükleri belirtiliyor.

Tıp Fakültesi İçin Geri Sayım: Öğrenci Alımı Hedefi 2026–2027 Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bünyesinde kurulan Tıp Fakültesi için eğitim modeli, akademik kadro ve öğrenci alım takvimi netleşiyor.
Keçiborlu belediyesi’nden araç filosuna güç takviyesi Keçiborlu Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak amacıyla araç filosuna iki adet BMC kamyon ekledi. Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, yeni araçlarla ilçeye daha hızlı ve etkin hizmet sunulacağını belirtti.
Kaş’ta Heyelan: Doğantaş–Dirgenler Yolu Ulaşıma Kapatıldı Kaş’ta Doğantaş–Dirgenler yolunda meydana gelen heyelan sonrası güzergâh araç trafiğine kapatıldı. Yetkililer, sürücülerin Doğantaş–Karadağ yolunu kullanmaları gerektiğini bildirdi.
Ramazan davulcuları göreve hazır Isparta’da bu Ramazan ayında 45 mahallede yaklaşık 70 davulcu görev yapacak. Isparta Belediyesi tarafından mahallelerde görev alacak davulculara yaka kartları dağıtıldı.
Isparta’da Eğitim ve Aile Odaklı İş Birliği Toplantısı Mehir Aile Platformu, Eğitim Destek Platformu İl Koordinasyon Toplantısına katıldı. Kurumlar arası iş birliği, Ramazan ayında gerçekleştirilecek eğitim ve aile odaklı projelerle güçlendirilecek.