Gündem

Gündem Haberleri

Antalya'ya Yakışmayan Görüntü


Gündem 22.06.2020 02:03:00 0
Antalya

Yeni normal yaşam ile Antalya’da, hayat kadınları ve madde bağımlıları Toptancı Hal kavşağını mesken tuttu. Yol ortasında yapılan pazarlık görüntüleri tepki çekti.

Turizmin gözbebeği Antalya, koronavirüs tedbirlerinde en başarılı illerden birisi olurken yeni normal yaşam ile birlikte istenmeyen görüntüler ortaya çıkmaya başladı. Muratpaşa ilçesi Aşık Veysel Caddesi ile Kepez ilçesi Hal Kavşağı çevresini hayat kadınları istila etti. Güpegündüz akan trafiğin içinde yapılan fuhuş pazarlığı "pes" dedirtti.

ÇOĞU MADDE BAĞIMLISI
Bölgede 'Sinyalci kadınlar' olarak bilinen ve madde bağımlısı olan kadınların, bazen ağlarına düşürdükleri kişilerin paralarını şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemle gasp ettikleri ileri sürülüyor. Kadınların özellikle toptancı hale ürün satmaya gelen çiftçiler ile kamyon şoförlerini ağlarına düşürdükleri belirtiliyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü