Antalyaspor'dan müthiş geri dönüş! Galibiyet serisi üç maça çıktı

Süper Lig'in 13. haftasında bugün Antalyaspor ile VavaCars Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip 2-0 geriye düştüğü maçta müthiş bir geri dönüş yaptı ve maçı 4-2 kazandı.


Spor 6.11.2022 22:06:00 0
Antalyaspor

Süper Lig'in 13. haftasında bugün Antalyaspor evinde VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Kırmızı beyazlı ekip 2-0 geriye düştüğü maçı 4-2 kazandı

4. dakikada konuk ekip Fatih Karagümrük mücadelenin başında Ebrima Colley'in golüyle 1-0 öne geçti. Diagne'nin ceza sahası dışından kaleye vurduğu top Colley'e pas oldu ve Colley sağ çaprazdan topu ağlara gönderdi.

35. dakikada gelişen Antalyaspor atağında sağ kanattan yapılan ortaya düzgün bir kafa vuruşu yapan Haji Wright, skoru 2-1'e getirdi.

41. dakikada Antalyaspor'da Güray Vural harika bir gole imza attı! Korner vuruşunda ceza sahası dışına yönelen topu kontrol eden Güray'ın harika şutu ağlarla buluştu ve skor 2-2'ye geldi.

45+2. dakikada Antalyaspor korner kazandı. Kullanılan köşe vuruşunda arka direkte topa vuran Veysel Sarı, takımını 2-0'dan 3-2 öne geçiren golü attı.

84'de yine Güray Vural'ın golleriyle ev sahibi Antalyaspor mücadelede 4-2'lik geri dönüşe imza attı.

ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ GALİBİYET
Bu sonuçla beraber Antalyaspor üst üste üçüncü galibiyetini aldı ve 16 puanla ligde 9. sıraya yerleşti. Karagümrük ise 12 puanla 13. sırada yer alıyor. Haftaya Antalyaspor zorlu Beşiktaş deplasmanına çıkacak. Karagümrük ise Gaziantep FK'yı konuk edecek.


Düzce'de Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları yakalandı  Düzce'de Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları yakalandı 
İzmit Belediyesi şehitler anısına helva dağıttı İzmit Belediyesi şehitler anısına helva dağıttı
Edirne'nin turizm elçisi Bahri Dinar toprağa verildi Edirne'nin turizm elçisi Bahri Dinar toprağa verildi
Obezitenin çözümü obezite cerrahisinden geçiyor! Obezitenin çözümü obezite cerrahisinden geçiyor!
Aynı gece iki muhteşem konser Aynı gece iki muhteşem konser