Antalyaspor güreş takımını kurdu

Antalyaspor güreş takımını kurdu


Spor 4.10.2022 23:14:00 0
Antalyaspor güreş takımını kurdu

Antalyaspor güreş takımını kurdu

 
Antalyaspor Kulübü Derneği, güreş branşını resmen açtı. Kurulan güreş takımı, Başkan Aziz Çetin ve yönetim kurulu üyelerimize tanışma ve teşekkür ziyaretinde bulundu.
 
Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Aziz Çetin, göreve geldikten sonra temmuz ayı itibarı ile güreş branşının kurulması için çalışmalara start verdiklerini ve branşın faaliyetlerine başladığını hatırlatarak, “Yunus Emre genç bir sporcu kardeşimiz. Avrupa şampiyonu ve dünya ikincisi unvanları başta olmak üzere pek çok başarının altında imzası var. Yine takım arkadaşları arasında Balkan İkincisi Orçun Kumaş, ulusal ve uluslararası başarılara imza atmış Hidayet Kurt ve Yurdahan Şimşek var. Bu başarılarının arkalarındaki güç olan antrenörleri Ekrem Şimşek ve Safa Mert Bedeloğlu da bundan sonra bizlerle olacak. Takımızın başarılarını artırarak devam ettireceğine inancımız tam. İnşallah Paris’te düzenlenecek 2024 Olimpiyat Oyunları’na birden çok branşta sporcu gönderme hedefimizi birlikte başaracağız” dedi.

Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık” Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık”
İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek
Lezita'dan grev açıklaması Lezita'dan grev açıklaması
CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu! CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu!
Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi