ARA TATİLDE ÖĞRENCİLERİ BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER BEKLİYOR


Gündem 15.11.2019 17:44:00 0
ARA TATİLDE ÖĞRENCİLERİ BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER BEKLİYOR

ARA TATİLDE ÖĞRENCİLERİ BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER BEKLİYOR.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 2019-2020 eğitim öğretim yılı çalışma takvimi çerçevesinde 18-22 Kasım tarihleri arasında ara tatil uygulaması başlatılmıştır.

Bu uygulama kapsamında bütün Ülke genelinde olduğu gibi İlimizde de, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, İlimizin diğer kurumlarıyla yapılan protokol çerçevesinde, belirlenen tarihler arasında tüm öğrencilerimize ve velilere yönelik olarak etkinlikler planlanmıştır.

Bu planlama ayrıca http://aratatil.meb.gov.tr adresinde yayınlanarak velilerimizin ve öğrencilerimizin erişimine açılmıştır.

Bütün öğrenci ve velilerimizi birbirinden güzel ve anlamlı etkinliklere katılmaya davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 15/11/2019

2026 Aile ve Nüfus Yılı Kapsamında Bucak TSO’ya Ziyaret 2026 Aile ve Nüfus Yılı kapsamında Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü heyeti, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek kurumlar arası iş birliği ve sosyal hizmet çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Can’dan “Birlikte Başaracağız” Mesajı BAİB Başkan adayı Mehmet Ali Can, Isparta’da Basın ve ihracatçılarla iftarda buluştu.
Toros Kardeleni için kontrollü üretim ve ihracat modeli sürüyor Toros kardeleni koruma altında: Akseki’de kontrollü üretim ve ihracat modeliyle hem doğal popülasyonlar korunuyor hem de üreticiler sürdürülebilir şekilde ihracat yapabiliyor.
Antalya Serik'te Ebru-hat ve naht sanatı sergisi Antalya'nın Serik ilçesinde 'Mevlidi Nebi Etkinlikleri Hz. Muhammed (S.A.V)' temalı ebru-hat ve naht sanatı sergisi açıldı.
Antalya'da köylere suya şok zam: Metreküp 5 tl’den 50 tl’ye çıktı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASAT tarafından kırsal mahallelerde uygulanan yeni su tarifesi, köylüleri ve tarımla uğraşan vatandaşları zor durumda bırakıyor. Daha önce 5 TL olan metreküp fiyatı, iddialara göre 50 TL’ye çıkarıldı; vatandaşlar ya