ARA TATİLDE ÖĞRENCİLERİ BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER BEKLİYOR


Gündem 15.11.2019 17:44:00 0
ARA TATİLDE ÖĞRENCİLERİ BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER BEKLİYOR

ARA TATİLDE ÖĞRENCİLERİ BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER BEKLİYOR.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 2019-2020 eğitim öğretim yılı çalışma takvimi çerçevesinde 18-22 Kasım tarihleri arasında ara tatil uygulaması başlatılmıştır.

Bu uygulama kapsamında bütün Ülke genelinde olduğu gibi İlimizde de, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, İlimizin diğer kurumlarıyla yapılan protokol çerçevesinde, belirlenen tarihler arasında tüm öğrencilerimize ve velilere yönelik olarak etkinlikler planlanmıştır.

Bu planlama ayrıca http://aratatil.meb.gov.tr adresinde yayınlanarak velilerimizin ve öğrencilerimizin erişimine açılmıştır.

Bütün öğrenci ve velilerimizi birbirinden güzel ve anlamlı etkinliklere katılmaya davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 15/11/2019

Araklılı Karabela, Alanya’ya Savcı oldu Araklılı genç hukukçu Sevgi Karabela, HSK kararnamesiyle Antalya’nın Alanya ilçesine Cumhuriyet Savcısı olarak atanarak memleketine gurur yaşattı.
Okan Fırat: Birlikten Güç Değişimden Gelecek Doğar “Okan Fırat, kantinci esnafına adil, şeffaf ve ücretsiz hizmetlerle güçlendirilmiş yeni bir oda yönetimi vaat ediyor.”
Basa’dan 3 Aralık Mesajı: “Bizi Biz Yapan Kalbimizdir” TİMBİR Genel Başkanı Süleyman Basa’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı: “Bizi Biz Yapan Kalbimizdir”
Meçikoğlu TOBB başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Meclis Başkanı Süleyman Duran ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt ile birlikte, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’
“Engelleri Değil, Engelleyen Bakışı Aşacağız” Burdur Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajında engelli çiftçilere verdikleri desteği vurgulayarak, daha kapsayıcı bir tarım ortamı için çalışmaların sürdüğünü belirtti.