ARA TATİLDE ÖĞRENCİLERİ BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER BEKLİYOR


Gündem 15.11.2019 17:44:00 0
ARA TATİLDE ÖĞRENCİLERİ BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER BEKLİYOR

ARA TATİLDE ÖĞRENCİLERİ BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER BEKLİYOR.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 2019-2020 eğitim öğretim yılı çalışma takvimi çerçevesinde 18-22 Kasım tarihleri arasında ara tatil uygulaması başlatılmıştır.

Bu uygulama kapsamında bütün Ülke genelinde olduğu gibi İlimizde de, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, İlimizin diğer kurumlarıyla yapılan protokol çerçevesinde, belirlenen tarihler arasında tüm öğrencilerimize ve velilere yönelik olarak etkinlikler planlanmıştır.

Bu planlama ayrıca http://aratatil.meb.gov.tr adresinde yayınlanarak velilerimizin ve öğrencilerimizin erişimine açılmıştır.

Bütün öğrenci ve velilerimizi birbirinden güzel ve anlamlı etkinliklere katılmaya davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 15/11/2019

“Başdeğirmen’den Öğretmenlerine Anlamlı Ziyaret” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ticaret Lisesi’nden Coğrafya ve Beden Eğitimi Öğretmeni Talip Önen ile Fevzi Paşa İlkokulu’ndan öğretmeni Sunay Seyhan’ı ziyaret ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Talip Önen,
AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel’e ADGİAD Yönetiminden Ziyaret Türel, ADGİAD yönetimini ağırladı: “Şehrimizin gelişiminde STK’ların rolü çok büyük”
Senirkent’te 24 Kasım’a Özel Tören 24 Kasım Öğretmenler Günü, Dr. Tahsin Tola MTAL’de düzenlenen törenle kutlandı. Kaymakam Seda Gür ve Belediye Başkanı Hüseyin Baykal’ın katıldığı programda öğretmenlere hediyeler takdim edildi.
Keçiborlu’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı Keçiborlu’da 24 Kasım Öğretmenler Günü, tören, etkinlikler ve öğretmenlere özel yemek programıyla kutlandı; Başkan Yusuf Murat Parlak tüm öğretmenlere armağan takdim ederek günlerini tebrik etti.
Kepez’de “Akdeniz kültür ve Edebiyat Başkenti” çalıştayı düzenlendi Kepez’de düzenlenen Akdeniz Kültür ve Edebiyat Başkenti Çalıştayı, Cem Seymen’in katılımıyla kültür ve edebiyatın kente sağlayacağı katkıları masaya yatırdı.