ARA TATİLDE ÖĞRENCİLERİ BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER BEKLİYOR


Gündem 15.11.2019 17:44:00 0
ARA TATİLDE ÖĞRENCİLERİ BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER BEKLİYOR

ARA TATİLDE ÖĞRENCİLERİ BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER BEKLİYOR.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 2019-2020 eğitim öğretim yılı çalışma takvimi çerçevesinde 18-22 Kasım tarihleri arasında ara tatil uygulaması başlatılmıştır.

Bu uygulama kapsamında bütün Ülke genelinde olduğu gibi İlimizde de, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, İlimizin diğer kurumlarıyla yapılan protokol çerçevesinde, belirlenen tarihler arasında tüm öğrencilerimize ve velilere yönelik olarak etkinlikler planlanmıştır.

Bu planlama ayrıca http://aratatil.meb.gov.tr adresinde yayınlanarak velilerimizin ve öğrencilerimizin erişimine açılmıştır.

Bütün öğrenci ve velilerimizi birbirinden güzel ve anlamlı etkinliklere katılmaya davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 15/11/2019

Manavgat soruşturmasında 36 yeni gözaltı Antalya’nın Manavgat ilçesinde belediyeye yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında 36 şüpheli gözaltına alındı.
Sağlık Bakanı Memişoğlu: e-Nabız’a yeni özellik “İlacım Nerede?” Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda dijital sağlık uygulamalarına yeni yeni bir özellik eklendiğini duyurdu.
Isparta üniversite kampüslerinde siyaset tartışması: AK Parti gençlik etkinlikleri öne çıkıyor Isparta üniversitelerinde AK Parti Gençlik Kolları, düzenlediği iftar ve sosyal etkinliklerle gençlerle buluşmayı sürdürüyor. CHP Isparta Gençlik Kolları ise dağıtılan siyasi logolu bardakları eleştirerek tartışma oluşturmaya...
Antalya Serik'te Ebru-hat ve naht sanatı sergisi Antalya'nın Serik ilçesinde 'Mevlidi Nebi Etkinlikleri Hz. Muhammed (S.A.V)' temalı ebru-hat ve naht sanatı sergisi açıldı.
Delibalta: “Isparta, yerel yönetimde Türkiye’ye örnek” Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Kadir Delibalta ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Muhtar ve yerel yönetim iş birliğinde Isparta Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek old