ARABALARIN 70-80 HIZLA GEÇTİĞİ CADDEDE YİNE TRAFİK KAZASI


Gündem 8.07.2020 21:09:00 0
ARABALARIN 70-80 HIZLA GEÇTİĞİ CADDEDE YİNE TRAFİK KAZASI

Isparta pirimehmet mahallesi 118 caddesi tehlike saçıyor.

118 cadedde akşam saat 20.30'da yine bir trafik kazası meydana geldi. Bir otomobil ile elektrikli bisiklet çarpışarak kaza yaptılar. Fuar marketin önünden yanyana hızlı bir şekilde seyir halindeki Motosiklet ile otomobil direksiyon hakimiyetlerini kaybederek çarpıştılar ve motosiklet üzerinde bulunan kadın yere çakıldı. ölümden dönen kadın acılar içinde yerde feryat etti. o an rada bulunanlar tarafından olay yerine çağrılan ambulansta ilk müdahalesinden sonra yaralı kadın hastaneye kaldırıldı. Kadının sağlık durumu ile ilgili hayati tehlikesinin bulunmadığı ve çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi. Olay yerine gelen trafik polisi otomobil sürücüsü hakkında yaptığı incelemelerde aracın bir çok eksiği bulduğu tespit edildi. Araç çekiciyle götürüldü.

Fevzipaşa okulu önünde  bulunan 118 cadde trafiğin yoğunluğu nedeniyle bir çok kazaya sahne oluyor. Hız sınırı 30 km. olmasına rağmen araçlar 70-80 km. süratle gidiyorlar ve bu nedenle sık sık kazalar meydana geliyor. Korku saçan cadde sakinleri ve Fevzipaşa okul velileri büyük tepki gösteriyorlar. Yolda hız sınırını düşürecek önlemler alınması için kasis yapılmasını istiyorlar.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü