Ardahan Posofta şehit ailelerine ziyaret

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, eşi Zehra Mine Öner ile birlikte Şehit Aileleri ziyaretleri kapsamında, Şehit Piyade Komando Er Atalay Şeker ve Şehit Piyade Komando Onbaşı Seçkin Yılmaz’ın Posof ilçesinde yaşayan ailelerini evlerinde ziyaret etti.


Gündem 9.03.2021 16:31:00 0
Ardahan Posofta şehit ailelerine ziyaret

ARDAHAN (İGFA) - Ardahan Valisi Hüseyin Öner, şehit Er Atalay Şekerin Çambeli köyünde ikamet eden babası Orhan Şeker, annesi Aydanur Şeker ile Şehit Onbaşı Seçkin Yılmaz’ın Yurtbekler köyünde ikamet eden babası Vezir Yılmaz, annesi Songül Yılmazı evlerinde ziyaret etti. Eşi Zehra Mine Önerin de hazır bulunduğu ailelerin ziyaretinde Vali Hüseyin Öner, şehit ailelerinin acısını paylaştı.

Devlet olarak, devletin yetkilileri olarak şehitlerin kutsal emanetleri olan aileleri sıklıkla ziyaret ederek, acılarını paylaştıklarını belirten Vali Öner, "Bu vatan için canlarını, kanlarını hiçe sayan kahraman şehitlerimizin geride bıraktığı anneleri, babaları ve aile fertleri bize emanettir. Biz inşallah, kahramanlarımızın emanetleriyle sık sık birlikte olacağız. Devletimiz hiçbir zaman şehitlerimizin emanetlerini yalnız bırakmayacak. Şehitlerimizi unutmadığımız gibi, onların aziz hatıralarını da her zaman için yaşatacağız" diye konuştu.

Ziyarette, tüm şehitler için Kuran-ı Kerim okunarak, dua edildi.




Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı