Ardahan Valisinden alarm durumundaki Göleye çıkarma

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Koronavirüs vakalarının büyük oranda artış gösterdiği Göle ilçesinde denetim yaptı.


Gündem 27.03.2021 09:00:00 0
Ardahan Valisinden alarm durumundaki Göleye çıkarma

ARDAHAN (İGFA) - İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir ve İl Sağlık Müdürü Erkan Özdemir ile birlikte Ardahanın Göle ilçesine giden Vali Hüseyin Öner, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin ve ilçe yetkililerinin de katılımıyla yeme içme mekanları, kıraathaneler ve diğer işletmelerde kuralara uyulup uyulmadığını denetledi.

İşyeri sahiplerini, özellikle azami müşteri alma kapasitesi konusunda uyaran Vali Öner, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya davet etti.

Virüsün yayılım hızını düşürmenin yolunun kurallara uymaktan geçtiğini belirten Vali Öner şunları söyledi: “Göle ilçemizde hasta sayısında yaşanan artış bizi endişelendiriyor.  Esnaflarımız, iş yeri çalışanlarımız ve vatandaşlarımızla görüştük, onlara kurallara uymanın önemini bir kez daha hatırlattık. Umuyorum ki İçişleri Bakanlığımızın Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde yapılan denetimlerle birlikte vatandaşlarımızın da daha fazla duyarlılık göstermesi neticesinde hastalığı en az seviyeye indireceğiz” dedi.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı