Ardahanlı iş insanları ARÜnün Yaşam Merkezini gezdi

Ardahanlı iş insanları Ardahan Üniversitesinde (ARÜ) Şehit Ömer Halisdemir Spor Kompleksi ve Derya Samancı Öğrenci Yaşam Merkezini gezdi.


Gündem 4.03.2021 18:30:00 0
Ardahanlı iş insanları ARÜnün Yaşam Merkezini gezdi

ARDAHAN (İGFA) - Ardahan Üniversitesi Yenisey Kampüsü´nde yer alan ve yapımı tamamlanan Şehit Ömer Halisdemir Spor Kompleksi ve Derya Samancı Öğrenci Yaşam Merkezini Rektör Prof. Dr. Mehmet Biber tarafından tanıtıldı. Tanıtım gezisine Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci ve Ardahan´ın değerli İş İnsanları; Polat Nalbant, Nesrin Aslangörür, Serhat Aslangörür, Cenk Turan, Bülent Tekgül ve Doğancan Gündoğdu katıldı.

Kış mevsiminde, kampüste sosyal alanları kısıtlı olan öğrencilerin daha keyifli ve verimli vakit geçirmeleri amacıyla kompleksi inşa ettiklerini anlatan Rektör Prof. Dr. Mehmet Biber, "4 yılını kampüsümüzde geçiren öğrencilerimiz için böyle çok fonksiyonlu bir mekân büyük bir ihtiyaçtı. Bizler de bu ihtiyacı karşılamaya çalıştık. Öğrencilerimize sunduğumuz her türlü hizmette olduğu gibi burada da verilecek olan hizmeti büyük bir itina ile kontrol edeceğiz.

Ardahan Üniversitesi olarak, Yaşam Merkezi´mizde yer alan işletmelerin faaliyetlerini Ardahanlı girişimcilerin üstelenmesini arzu ediyoruz" dedi.

İçerisinde yüzme havuzu, fitness salonu, bowling salonu, sinema, kafeler ve farklı türde işletmelerin de yer alacağı kompleksin Ardahan için birçok ilki içinde barındıracağını söyleyen Rektör Biber, daha sonra Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Yakup Aksel ile birlikte konuklarına merkezi gezdirdi.

Ardahanlı iş insanları üniversitede bu projeleri görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gezide Rektör Biber, günün anısına konuklara çeşitli hediyeler takdim etti.




Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı