Artvin, Rize, Ordu’ya şiddetli yağış uyarısı!


Gündem 26.07.2021 00:30:00 0
Artvin, Rize, Ordu’ya şiddetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 27 Temmuz Salı günü Artvin, Rize, Trabzon, Ordu ve Giresunda beklenen şiddetli yağışa karşı tedbirli olun çağrısında bulundu.

ANKARA (İGFA) - Trabzonun doğusu ile Rize ve Artvinin kıyı kesimlerinde 27 Temmuz Salı günü aşırı yağış bekleniyor. Meteorolojik verilere göre yağışın; Ordu, Giresun ve Trabzonun batısında çok kuvvetli ve şiddetli (50-100 kilogram/metrekare), Trabzonun doğusu, Rize ile Artvinin kıyı kesimlerinde şiddetli ve yer yer aşırı (75-150 kilogram/metrekare) olacağı tahmin ediliyor.

AFAD, ani sel, su baskını, taşkın, heyelan, yıldırım, dolu gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması yönünde çağrıda bulundu.

https://twitter.com/AFADBaskanlik/status/1419328445650190336

Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek
Mecal yepyeni şarkısıyla listelere göz kırptı! Mecal yepyeni şarkısıyla listelere göz kırptı!
Otizm Farkındalık Haftasına özel çocukların gösterisi damga vurdu Otizm Farkındalık Haftasına özel çocukların gösterisi damga vurdu
İzmit Belediyesi istiridye mantarı üretiyor, halka ücretsiz dağıtıyor İzmit Belediyesi istiridye mantarı üretiyor, halka ücretsiz dağıtıyor
Nilüfer’de Frankofon Film Festivali başladı Nilüfer’de Frankofon Film Festivali başladı