Asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor


Yaşam 2.04.2020 18:35:00 0
Asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehirde deformeye uğrayan cadde ve sokaklarda kısa sürede yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Dur, durak bilmeyen belediye ekipleri bir yandan şehri temizleyip, dezenfekte ederek bir yandanda çevre düzenlemesi gerçekleştiriyor.


Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda
çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü kısa bir zaman diliminde
cadde ve sokaklarda başlattığı yol yenileme çalışmalarını tamamlıyor.
Her gün bir cadde veya sokakta yenileme çalışması sürdüren Isparta
Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak da Toptancılar
Sitesinde, İtfaiye, Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğünün binalarının da
bulunduğu yolda yenileme çalışması gerçekleştirdi.


Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri toplam 7200 metrekarelik alanda öncelikle
yorgun asfaltın kaldırılması işlemini gerçekleştirirken, ardından yolda
asfalt çalışmasını da çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştirmiş oldu.
Isparta Belediyesi daha önceki günlerde de iki ve üç saatlik zaman
dilimleri arasında 111 Cadde, Demirköprü Kavşağı, Esnaf ve Sanatkarlar
Odaları Birliğinin arkasında bulunan sanayi sitesi yolunda yenileme
çalışmaları yapmıştı.

Isparta Belediyesi personel buluşmalarının final programı gerçekleştirildi Başkan Başdeğirmen: “Özveri ile gece gündüz çalışan ve her canlıya dokunan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”
Kuvvetli fırtına ve sağanak alarmı; Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde kuvvetli yağış ve 90 km/saat hıza ulaşacak fırtına için saat vererek uyardı.
Okullar için 81 ile resmi yazı gönderildi Milli Eğitim Bakanlığı, ramazan ayı boyunca öğrencilerin paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma bilincini güçlendirmek amacıyla 81 ile yazı gönderdi.
Antalya’da Dere ve Irmaklar Taştı Meteoroloji’nin saat verdiği sağanak Antalya'yı vurdu. Antalya’da dere ve barajlar taştı, metrekareye 51,4 kilogram yağış düştü. Yetkililer özellikle 22.00’den sonra sel, su baskını ve hortum riskine karşı uyardı.
Doğa Koruma’da Bayrak Değişimi! Yeni Müdür Göreve Başladı Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü’nde görev değişimi yaşandı. Av ve Yaban Hayatı Daire Başkanlığı’na atanan Mahmut Temel’in ardından, Bölge Müdürü olarak Hakan Mumcuoğlu göreve başladı.