Asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor


Yaşam 2.04.2020 18:35:00 0
Asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehirde deformeye uğrayan cadde ve sokaklarda kısa sürede yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Dur, durak bilmeyen belediye ekipleri bir yandan şehri temizleyip, dezenfekte ederek bir yandanda çevre düzenlemesi gerçekleştiriyor.


Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda
çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü kısa bir zaman diliminde
cadde ve sokaklarda başlattığı yol yenileme çalışmalarını tamamlıyor.
Her gün bir cadde veya sokakta yenileme çalışması sürdüren Isparta
Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak da Toptancılar
Sitesinde, İtfaiye, Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğünün binalarının da
bulunduğu yolda yenileme çalışması gerçekleştirdi.


Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri toplam 7200 metrekarelik alanda öncelikle
yorgun asfaltın kaldırılması işlemini gerçekleştirirken, ardından yolda
asfalt çalışmasını da çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştirmiş oldu.
Isparta Belediyesi daha önceki günlerde de iki ve üç saatlik zaman
dilimleri arasında 111 Cadde, Demirköprü Kavşağı, Esnaf ve Sanatkarlar
Odaları Birliğinin arkasında bulunan sanayi sitesi yolunda yenileme
çalışmaları yapmıştı.

Çocuk edebiyatı yazarı Kübra Nur İşcan, kitaplarını çocuklar için imzaladı Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Isparta Kitap Fuarı, dördüncü gününde çocukların yoğun katılımıyla devam etti. Fuar kapsamında çocuk kitapları yazarı Kübra Nur İşcan, okurlarıyla bir araya gelerek kitap imza günü ve sö
Ahıska Türkleri Aksu’ya yerleşiyor: Hayvancılık ve mobilya alanında yatırım yapacaklar Türkiye’nin farklı illerinde yaşayan Ahıska Türklerinden oluşan 100 kişilik aile, Isparta’nın Aksu ilçesinde satın aldıkları 100 dönümlük araziye yerleşerek hayvancılık ve mobilya sektöründe yatırım yapmaya hazırlanıyor.
Antalya’nın Aksu ilçesinde 3,8 büyüklüğünde deprem Antalya’nın Aksu ilçesinde 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin ardından olumsuz bir durum tespit edilmediğini bildirdi.
BOMKOM Isparta’da önleyici ve koruyucu mücadele genişliyor BAMKOM Koordinatörü Özlem Top, bağımlılıkla mücadelede yürütülen çalışmalar ve yeni dönem projelerini basın mensuplarıyla paylaştı. Eğitim, farkındalık ve sahada güçlü iş birliği vurgusu öne çıktı.
İbradı’da yerli malı haftası minik yüreklerle şenlendi İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen, Avni Erdoğan Anaokulu’nu ziyaret ederek Yerli Malı Haftası coşkusuna ortak oldu; miniklerin şiirleri, kahkahaları ve İbradı’ya özgü lezzetler etkinliğe renk kattı.