Asgari ücret ve değerli konut vergisi açıklaması...


Gündem 24.12.2019 20:31:00 0
Asgari ücret ve değerli konut vergisi açıklaması...

 sonrası önemli açıklamalarda bulunan  ve asgari ücret ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kalın değerli konut vergisi için, "Çalışma yapılacak, 1 yıllık erteleme olabilir. Yapılacak çalışma Cumhurbaşkanımıza arz edilecek." ifadelerini kullandı. Asgari ücret için ise "Herkesin kabul edeceği bir orta yol bulunması konusunda çalışma devam ediyor." dedi.

 sonrası  ve asgari ücret ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Sayın Cumhurbaşkanımızın bir değerlendirmesi oldu. Bununla ilgili bir çalışma yapılması talimatını verdiler. Önümüzdeki günlerde bir çalışma yapılacak. Konuyla ilgili 1 yıllık erteleme söz konusu olabilir. Yapılacak çalışma Cumhurbaşkanımıza arz edilecek. Sonrasında bunun üzerinde bir karar verilecek. Gelen değerlendirmeleri, eleştirileri, çağrıları dikkate aldığımızı ifade etmek isteriz." dedi.

ASGARİ ÜCRET KONUSU
İbrahim Kalın, ''Asgari ücret konusu gündeme gelmedi. Çalışma Bakanlığımız bir çalışma yapıyor. Diğer tarafların da değerlendirmeleri alınmak suretiyle bir noktaya gelecek. Tabii ki Cumhurbaşkanımızın da değerlendirilmesi olacak. Herkesin kabul edeceği bir orta yol bulunması konusunda çalışma devam ediyor.'' ifadelerini kullandı.

.

Dereboğazı’nda Can Kurtuldu, Milyonluk Arabalar Gitti İki tırın kafa kafaya çarpıştığı kazada sevindiren gelişme can kaybının yaşanmaması oldu. Ancak tırlarda taşınan milyonluk lüks araçlar ağır hasar görürken, kazanın bilançosu büyük maddi zararla sonuçlandı.
İlk İftar Sofraları İçin 10 Küçükbaş Hayvan Desteği Aranıyor Isparta Yardım Gönüllüleri Derneği, Ramazan ayının ilk iftar sofralarında ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla yardım kampanyası başlattı.
Dereboğazı yolunda yine kaza meydana geldi Her gün trafik kazalarının meydana geldiği Dereboğazı yolunda yine kaza meydana geldi, iki tır çarpıştı
Ankara’da Burdur Rüzgârı: Gençlerden Bayram Özçelik’e Ziyaret Burdur’un “siyasi ağabeyi” olarak anılan Bayram Özçelik’e sevgi seli sürüyor
Haksız yere görevden alınan müdürümüzü geri istiyoruz Isparta’da Tuvaletlere Kamera Yerleştirilmesi Tartışması: Veliler Müdürün Göreve İadesini İstedi