Asgari ücret ve değerli konut vergisi açıklaması...


Gündem 24.12.2019 20:31:00 0
Asgari ücret ve değerli konut vergisi açıklaması...

 sonrası önemli açıklamalarda bulunan  ve asgari ücret ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kalın değerli konut vergisi için, "Çalışma yapılacak, 1 yıllık erteleme olabilir. Yapılacak çalışma Cumhurbaşkanımıza arz edilecek." ifadelerini kullandı. Asgari ücret için ise "Herkesin kabul edeceği bir orta yol bulunması konusunda çalışma devam ediyor." dedi.

 sonrası  ve asgari ücret ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Sayın Cumhurbaşkanımızın bir değerlendirmesi oldu. Bununla ilgili bir çalışma yapılması talimatını verdiler. Önümüzdeki günlerde bir çalışma yapılacak. Konuyla ilgili 1 yıllık erteleme söz konusu olabilir. Yapılacak çalışma Cumhurbaşkanımıza arz edilecek. Sonrasında bunun üzerinde bir karar verilecek. Gelen değerlendirmeleri, eleştirileri, çağrıları dikkate aldığımızı ifade etmek isteriz." dedi.

ASGARİ ÜCRET KONUSU
İbrahim Kalın, ''Asgari ücret konusu gündeme gelmedi. Çalışma Bakanlığımız bir çalışma yapıyor. Diğer tarafların da değerlendirmeleri alınmak suretiyle bir noktaya gelecek. Tabii ki Cumhurbaşkanımızın da değerlendirilmesi olacak. Herkesin kabul edeceği bir orta yol bulunması konusunda çalışma devam ediyor.'' ifadelerini kullandı.

.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı
Bursa’da yerel seçimler kritik! Hangi ilçede kim önde? Bursa’da yerel seçimler kritik! Hangi ilçede kim önde?
Göz torbalarını artık taşımayın Göz torbalarını artık taşımayın
Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi