Asgari ücretli çalışanlara müjde! Üç ayda bir ikramiye ek ödeme ve devlet yardımları...


Ekonomi 12.02.2020 20:57:00 0
Asgari ücretli çalışanlara müjde! Üç ayda bir ikramiye ek ödeme ve devlet yardımları...

li çalışana maaşları iyileştirme komisyonu Mecliste. Meclis Asgari ücretli çalışana 3 ayda bir ikramiye için görüşmeler başladı. İlk etapta asgari ücretliye yapılan mın artırılmasını sonuç alınmaması halinde asgari ücretliden alınan vergilerin ikramiye yöntemiyle asgari ücretliye ek ödeme yapılmasını isteyecek. Yeni yılda brüt 2 bin 943 lira olacak asgari ücrette, 412 lira 2 kuruş  primi, bekar çocuksuz bir işçi için 154 lira 51 kuruş gelir vergisi, 22 lira 34 kuruş damga vergisi ve 29 lira 43 kuruş işsizlik sigortası işçi payı kesintileri olacak.

Asgari Ücretli çalışana maaşları iyileştirme komisyonu mecliste. Meclis Asgari Ücretli çalışana 3 ayda bir ikramiye için görüşmeler başladı. İlk olarak duyurduğumuz haber sonrası 3 ayda 1 ikramiye kesinleşti. Asgari ücretle çalışanlara vergi son dakika gelişmeleri sizler için hazırladık. Yeni asgari ücretin işverene maliyeti ise 2 bin 943 lirası brüt asgari ücret, 456 lira 17 kuruşu SGK işveren primi ve 58 lira 86 kuruşu işsizlik sigortası işveren primi olmak üzere toplam 3 bin 458 lira 3 kuruş şeklinde hesaplandı. Yeni yılda brüt 2 bin 943 lira olacak asgari ücrette, 412 lira 2 kuruş SGK primi, bekar çocuksuz bir işçi için 154 lira 51 kuruş gelir vergisi, 22 lira 34 kuruş damga vergisi ve 29 lira 43 kuruş işsizlik sigortası işçi payı kesintileri olacak.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü