Aşık olduğu kızın ablasını aşklarına engel olduğu gerekçesiyle bıçakladı


Gündem 26.08.2020 02:03:00 0
Aşık olduğu kızın ablasını aşklarına engel olduğu gerekçesiyle bıçakladı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde gerçekleşen olay saat 13.30 sıralarında Altınkum mahallesi 451 sokak üzerindeki bir güzellik salonunda meydana geldi. Otomobiliyle iş yerinin önüne gelen Süleyman T., balkondaki masada oturan Şenay N.'yi boyun ve karın bölgesinden olmak üzere 3 yerinden bıçaklayarak yaraladı. Ablasının yaralandığını gören ve engellemeye çalışan Sennur N.'ye de bıçak sallayan Süleyman T, hızla olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

AŞKINA KARŞILIK BULAMADI, BIÇAKLADI
Kanlar içinde kalan Şenay N., kaldırıldığı özel hastanede ameliyata alınırken, yakınlarının ihbarı üzerine güzellik salonuna polis ekipleri sevk edildi. Olay sırasında dükkanda olan bir müşteri büyük korku yaşarken, polis kayıplara karışan Süleyman T.'nin bir an önce yakalanması için çalışma başlattı. Şüpheli Süleyman T.'nin Sennur N.'ye aşık olduğu, aşkına karşılık bulamamasının sebebi olarak da Şenay N.'nin gördüğü ve bu yüzden bıçakladığı iddia edildi.

"ÇIĞLIK SESİNİ KIZIM SANDIM"
Kızı kuafördeki saldırıya şahit olan gazeteci Mustafa Kozak, büyük korku yaşadığını ifade ederek, "Çığlık sesini kızım sandım. Kızım da o esnada içerideydi. Hemen koştum. Kızım balkondan atlayıp kaçmış. Kardeşi müdahale ederken ona da saldırıda bulunmuş, kendisini bir odaya kapatarak kurtulmuş. Sonra giderken şüpheli, 'bu daha bitmedi' diyerek arabayla uzaklaşmış" dedi.

Toros Kardeleni için kontrollü üretim ve ihracat modeli sürüyor Toros kardeleni koruma altında: Akseki’de kontrollü üretim ve ihracat modeliyle hem doğal popülasyonlar korunuyor hem de üreticiler sürdürülebilir şekilde ihracat yapabiliyor.
Antalya Serik'te Ebru-hat ve naht sanatı sergisi Antalya'nın Serik ilçesinde 'Mevlidi Nebi Etkinlikleri Hz. Muhammed (S.A.V)' temalı ebru-hat ve naht sanatı sergisi açıldı.
Antalya'da köylere suya şok zam: Metreküp 5 tl’den 50 tl’ye çıktı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASAT tarafından kırsal mahallelerde uygulanan yeni su tarifesi, köylüleri ve tarımla uğraşan vatandaşları zor durumda bırakıyor. Daha önce 5 TL olan metreküp fiyatı, iddialara göre 50 TL’ye çıkarıldı; vatandaşlar ya
Döşemealtı Belediyesi’nde ihale soruşturması: 22 kişiye gözaltı Antalya’da Döşemealtı Belediyesi’nin asfalt ve kaldırım ihalelerine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında eski Belediye Başkanı Turgay Genç’in de bulunduğu 22 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Manavgat soruşturmasında 36 yeni gözaltı Antalya’nın Manavgat ilçesinde belediyeye yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında 36 şüpheli gözaltına alındı.