AstraZenecadan Elazığa kütüphane

AstraZeneca Türkiye çalışanları tarafından, insan ve toplum için artı değer üretme isteği ve ihtiyacından hareketle kurulan AstraZeneca Türkiye Gönüllülük Takımı, Elazığda bulunan Akçakiraz İlkokuluna yeni bir kütüphane kazandırdı.


Gündem 16.04.2021 14:30:00 0
AstraZenecadan Elazığa kütüphane
ELAZIĞ (İGFA) - İnsan ve toplum için artı değer üretme isteği ve ihtiyacından doğan gönüllülük ruhuyla yola çıkan AstraZeneca Türkiye “Daha İyi Bir Yaşam için Gönüllüyüz” Gönüllülük Takımı, 2017 yılında Konya Hüyükte bulunan “Konya Hüyük Mevlana İlkokulu” kütüphanesiyle başladığı çalışmalarını, Adana ve Vandan sonra Elazığda sürdürdü. Geçen yıl yaşanılan depremde kayıplar verilen Elazığda, 150 öğrenci kapasiteli Akçakiraz İlkokuluna bir kütüphane kazandıran AstraZeneca Türkiye, kütüphanenin ilk etapta fiziksel koşullarının iyileştirmesi için çalışmalar gerçekleştirdi. Herkese Kitap Vakfı ve okuldaki öğretmenlerin iş birliğiyle, kütüphanede bulunması gereken kitapların listesi oluşturuldu ve ihtiyaç duyulan kitaplar AstraZeneca çalışanları tarafından temin edilerek okula teslim edildi.

Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Başkan Yalçın; “İmkanlarımızı çocuklarımıza seferber ediyoruz” Başkan Yalçın; “İmkanlarımızı çocuklarımıza seferber ediyoruz”
Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı