ATABEY BELEDİYESİ SU'DA YÜZDE 50 İNDİRİM


Yaşam 1.04.2020 19:45:00 0
ATABEY BELEDİYESİ SU

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy’un talimatları doğrultusunda Mart ve Nisan ayı için konutlarda içme ve kullanma suyunda yüzde 50 indirime gidildi. Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan karar gereği Atabeyliler yüzde 50 indirimli faturalarını ise Haziran ayında ödeyecek.

 “İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN”

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, “devletin 3 ay süreyle belediyelere gönderdiği katkı payından borç kesintisi yapmayacağını da belirterek “Maliye Bakanlığımız 3 ay belediyeden kesinti olmayacağını açıkladı. Bu paralar ‘koronavirüs mücadelesi kapsamında kullanın’ dendi. Şu an sosyal belediyecilik zamanı. Sosyal belediyecilik ile ilgili tüm vatandaşlarımıza hizmet götürmek zorundayız. Asfalt, bina her zaman yapılır ama insanların sağlığı bizim için daha önemli. Partimizin ilkesi gereği ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ diyoruz. Halkımız devletimizin kurallarına uysun ve evde kalalım” diye konuştu.

 
Isparta Emniyeti’nden Bir Haftalık Bilanço Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, 25-31 Ocak 2026 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirdiği geniş kapsamlı denetimlerin sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Bir haftalık sıkı takip sonucunda 46 aranan şahıs adalete teslim edildi.
Antalya’daki otobüs faciasında can kaybı 10’a çıktı Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde sis ve kaygan yolun neden olduğu otobüs kazasında yaşamını yitirenlerin sayısı 10 oldu. Hayatını kaybedenler arasında 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Sudem Çakmak da bulunuyor.
Isparta Müftülüğü’nden Berat Kandili’ne özel program Isparta Müftülüğü, Berat Kandili dolayısıyla 2 Şubat Pazartesi günü Peygamber (Kavaklı) Camii’nde Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi, sohbet ve duaların yer alacağı özel bir program düzenliyor.
Otobüs Kazası Üniversiteyi Yasa Boğdu Antalya’daki Otobüs Kazasında Hayatını Kaybeden 10 Kişiden 3’ünün Akdeniz Üniversitesi Öğrencisi Olduğu Belirlendi
Alanya’da denizde erkek cesedi bulundu Alanya Balıkçı Barınağı’nda denizde hareketsiz halde bulunan bir kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemede cesedin, römorkör çalışanı 36 yaşındaki Cem Türkoğlu’na ait olduğu tespit edildi.