ATABEY BELEDİYESİ SU'DA YÜZDE 50 İNDİRİM


Yaşam 1.04.2020 19:45:00 0
ATABEY BELEDİYESİ SU

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy’un talimatları doğrultusunda Mart ve Nisan ayı için konutlarda içme ve kullanma suyunda yüzde 50 indirime gidildi. Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan karar gereği Atabeyliler yüzde 50 indirimli faturalarını ise Haziran ayında ödeyecek.

 “İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN”

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, “devletin 3 ay süreyle belediyelere gönderdiği katkı payından borç kesintisi yapmayacağını da belirterek “Maliye Bakanlığımız 3 ay belediyeden kesinti olmayacağını açıkladı. Bu paralar ‘koronavirüs mücadelesi kapsamında kullanın’ dendi. Şu an sosyal belediyecilik zamanı. Sosyal belediyecilik ile ilgili tüm vatandaşlarımıza hizmet götürmek zorundayız. Asfalt, bina her zaman yapılır ama insanların sağlığı bizim için daha önemli. Partimizin ilkesi gereği ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ diyoruz. Halkımız devletimizin kurallarına uysun ve evde kalalım” diye konuştu.

 
Vergide ölçü kaçtı mı? Gazeteci ve köşe yazarı Samet Memiş, kaleme aldığı son yazısında Maliye Bakanlığı’nın son dönemde uygulamaya koyduğu katı kuralları ve hükümetin vatandaşta tepkiye yol açan ekonomi politikalarını ele aldı.
Zorunlu Trafik Sigortası tarifesinde değişiklik yürürlüğe giriyor Zorunlu trafik sigortasında tarife ve teminatlara ilişkin önemli değişiklikler yapıldı. Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (SEDDK) “Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında Tar
Safiye Soyman Isparta’da unutulmaz bir geceye imza attı Safiye Soyman, Isparta’da verdiği konserde hem şarkılarıyla hem de Faik Öztürk ile sahnedeki samimi anlarıyla izleyenlere keyif dolu bir gece yaşattı.
Kantinci Esnafının Umudu Okan Fırat Toplu alım, hukuki destek ve dijital oda projeleriyle dikkat çeken Okan Fırat, kantinci esnafı için değişim çağrısı yaptı.
Faruk Daşdöner: “Biz Çalışacağız, Esnafımız Kazanacak” Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner, Gülistan Mahallesi’nde belediye tarafından yürütülen pazar yeri düzenleme çalışmaları kapsamında yenilenen Gülistan Taksi Durağı’nda taksici