ATABEY BELEDİYESİ SU'DA YÜZDE 50 İNDİRİM


Yaşam 1.04.2020 19:45:00 0
ATABEY BELEDİYESİ SU

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy’un talimatları doğrultusunda Mart ve Nisan ayı için konutlarda içme ve kullanma suyunda yüzde 50 indirime gidildi. Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan karar gereği Atabeyliler yüzde 50 indirimli faturalarını ise Haziran ayında ödeyecek.

 “İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN”

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, “devletin 3 ay süreyle belediyelere gönderdiği katkı payından borç kesintisi yapmayacağını da belirterek “Maliye Bakanlığımız 3 ay belediyeden kesinti olmayacağını açıkladı. Bu paralar ‘koronavirüs mücadelesi kapsamında kullanın’ dendi. Şu an sosyal belediyecilik zamanı. Sosyal belediyecilik ile ilgili tüm vatandaşlarımıza hizmet götürmek zorundayız. Asfalt, bina her zaman yapılır ama insanların sağlığı bizim için daha önemli. Partimizin ilkesi gereği ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ diyoruz. Halkımız devletimizin kurallarına uysun ve evde kalalım” diye konuştu.

 

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması
Bursa halkı, Ramazan pidesi fiyatlarından memnun mu? Bursa halkı, Ramazan pidesi fiyatlarından memnun mu?
Enerji alanındaki stratejik yatırımlara devam Enerji alanındaki stratejik yatırımlara devam
Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı