Atabey'de “Vefa Sosyal Destek Grubu Çalışmalarını Sürdürüyor.”


Gündem 24.03.2020 22:01:00 0
Atabey

“Vefa Sosyal Destek Grubu Çalışmalarını Sürdürüyor.”

Isparta Valiliğinin 2020/03 Sayılı Kararları gereğince; 65 yaş ve üzeri ve kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşlarımıza Atabey Vefa Sosyal Destek Grubu olarak her türlü destek sağlanmaktadır

İlçemizde bu konuda köy ve mahalle muhtarları, azalar, köy ve mahalle imamları ve diğer kamu görevlilerinden oluşan destek ekipleri Kaymakamlığımızca görevlendirilmiştir. Bu ekipler evlerinden çıkmaları yaş ve sağlık sebebiyle kısıtlanan ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek karşılamaktadırlar.

Bu vesile ile her 10 vatandaşımıza bir kamu görevlisi irtibatlandırılmış olup, irtibat numaraları bir liste halinde paylaşılmıştır. Vatandaşlarımızın birincil olarak bu numaralarla iletişim kurmaları rica olunur.

Vefa Sosyal Destek Grubunca yapılan çalışmalar kapsamında; Atabey Belediye Başkanlığı yardımlarıyla vatandaşlarımıza maske, eldiven ve gıda paketi ulaştırılmıştır.

İlçemizde Vefa İletişim Merkezi İlçe Jandarma Komutanlığı (0246 271 25 08) ve İlçe Emniyet Amirliği (0246 271 28 91) bünyesinde faaliyet göstermektedir.

Ayrıca vatandaşlarımız, Vefa İletişim Merkezine; 112 Acil Çağrı Merkezi, 155 ve 156 numaralı telefonlardan ulaşabileceklerdir.

Vatandaşlarımıza ilânen duyurulur.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakkabılar

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve oturan insanlar
Görüntünün olası içeriği: yiyecek ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve yiyecek
 
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü