ATABEY’E SPOR YATIRIMI SPOR TOTO’NUN KATKILARIYLA


Spor 21.04.2021 21:21:00 0
ATABEY’E SPOR YATIRIMI SPOR TOTO’NUN KATKILARIYLA

Atabey Belediyesi ile Spor Toto teşkilatı arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 453 bin TL’lik spor yatırımı yapılacak. Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, yatırım müjdesini böyle duyurdu:


“Bugün seçim beyannamemizde gençlerimize sözünü verdiğimiz Halı sahamızın üzerinin kapatılması Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiçi’in destekleri ve takibi sonucu Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Spor Toto teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik  katkıları ile Belediyemiz ile sözleşme imzalanmış 453 000 TL Belediyemize tahsis edilmiştir.

İlçemize  ve gençlerimize katkılarından dolayı Başta Türkiye Büyük  Millet Meclisi Başkan Vekilimiz Saygıdeğer Süreyya  Sadi Bilgiç olmak üzere Sayın Bakanımıza   Spor toto teşkilat Başkanımıza ilçem gençlerimiz ve bu hizmetin kazandırılmasında özveri ile çalışan Belediye Meclis üyelerimiz Mehmet Gökmen ve İbrahim Kolcu ya teşekkür ederim.”

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir


Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...
Isparta’da yeni müftü görevine başladı Cumhurbaşkanlığı kararıyla Isparta’ya yeni müftü atandı. Çorum Müftüsü Muharrem Biçer, Isparta müftüsü oldu. Müftü Biçer bu gün görevine başladı. Isp...
Şarkikaraağaç bu kışı doğalgazla geçirecek Isparta’nın merkeze en uzak ilçelerinden birisi olan Şarkikaraağaç ilçemizde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları bütün hızı ile devam ediyor.
Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar