Atabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Karcı'dan 23 Nisan Mesajı


Gündem 23.04.2021 01:49:00 0
Atabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Karcı

Atabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Lale Karcı'nın  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı:


Özgürlüğün, eşitliğin ve adaletin tek dayanağı olan şey ulusal egemenliktir. Gelişmiş medeniyetlere ulaşma hedefinin taşıyıcısı olan TBMM, Türkiye'nin modern dünyayla bütünleşmesi, demokrasimizin olgunlaşması ve millet iradesinin ülkemizde geçerli kılınması sürecinde önemli rol üstlenmiştir.


Biz, eğitim camiasının ortak amacı; geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, kendi başına doğru karar verebilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli; ülkesine, milletine ve değerlerine bağlı gençler olarak yetişmesidir. Sizlerden özellikle isteğimiz; şu günlerde dünyanın en çok ihtiyaç duyduğu sevgi, merhamet ve kardeşlik duygusunun içinizde her zaman yaşamasıdır. Tüm insanlığın ortak amacı olan, barış ve kardeşlik içinde bir dünyanın kurulması, siz çocuklarımızın sayesinde olacaktır.


Sevgili çocuklar; şunu hiç unutmayınız ki sevgi dolu yüreğiniz, hoşgörünüz ve iyi niyetiniz barışın ve özgürlüğün temelini oluşturacaktır.


Böyle anlamlı ve değerli bir günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını saygı, minnet ve şükranla anıyorum.


Bu duygu ve düşüncelerle TBMM'nin açılışının 101. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.
Lale KARCI
İlçe Millî Eğitim Müdürü


Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi ANTALYA'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin, halatlı sistemin çalıştırılması ile park pozisyonuna alındı.
Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi... Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi...
Edirne'de cinayet Edirne'de cinayet
Edirne'de cinayet Edirne'de cinayet
Kadınlar, yazar Fatma Burçak’la kitabını konuştu Kadınlar, yazar Fatma Burçak’la kitabını konuştu