Atabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Lale KARCI’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı:


Gündem 28.10.2021 21:55:00 0
Atabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Lale KARCI’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı:

Atabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Lale KARCI’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı:

Esareti kabullenmemiş, inandığı ülküler etrafında hür iradesi ile Cumhuriyeti bizlere armağan etmiş atalarımızın büyük hatırasına olan inancımız ve derin bağlılığımızla, Cumhuriyet’in 98. yıldönümünü kutlamanın büyük heyecanı ve gururu içindeyiz.

ATATÜRK’ün "En Büyük Eserim" dediği Cumhuriyet'i korumak ve ilelebet yaşatmak bizlerin tek görevi olmalıdır. Geleceğin büyükleri ve yöneticileri olacak gençlerimiz, Cumhuriyetin anlamını ve önemini kavrayacak, ülkemizin 98 yıllık başarılarını katlayarak artıracak ve sonsuza kadar var olmasının güvencesi olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklâl kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Lale KARCI
Atabey İlçe Milli Eğitim Müdürü 

Bir 2 kişi ve iç mekan görseli olabilir


Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde
Keşan Jandarması çalınan jeneratörü sahibine teslim etti Keşan Jandarması çalınan jeneratörü sahibine teslim etti
Edirne'de 7 düzensiz göçmen yakalandı Edirne'de 7 düzensiz göçmen yakalandı
İzmit Belediyesi halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor  İzmit Belediyesi halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor 
İlk çeyrekte kredi borçlanmaları arttı İlk çeyrekte kredi borçlanmaları arttı