ATABEY MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN UYUMDER'Lİ GENÇLERE TAM DESTEK


Eğitim 11.07.2020 12:34:00 0
ATABEY MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN UYUMDER

Başarılırayla adından sık sık söz ettiren Atabey Milli eğitim Müdürlüğü faydalı işlerle gündeme gelmeye devam ediyor.

Atabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye de bir ilki başardı. Isparta Atabey sınırları içinde bulunan Uyumder'de, Bağımlılıkla mücadele eden gençlerden oluşan Mehteran Takımı kurarak farkındalık oluşturdular. Mehteran eğitimi veren Atabey Milli eğitim müdürlüğü, Uyumderde bağımlılıkla mücadele eden gençlere pandemi süreci içerisinde hem keyifli zaman geçirmelerini sağladı hemde Mehteran eğitimlerini tamamlayıp çok sayıda genci meslek sahibi yaptı. 

Normalleşme kuralları içerisinde Gençlere  Kaymakam Göksu Bayram, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz ve İlçe milli egitim müdürü Lale Bağcı sertifikalarını gençlere takdim ettiler.

 
Alanya’da çevre ve gürültü ihlallerine rekor cezalar Alanya’da 2026 yılıyla birlikte çevreyi kirleten, gürültü yaparak huzuru bozan ve trafik kaynaklı hava kirliliğine neden olanlara uygulanacak idari para cezaları ciddi oranda artırıldı.
Emlak vergisinde yeni dönem: Cadde ve sokak bazlı yüksek artışlar geliyor Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan tebliğle emlak vergisinin uygulanmasına ilişkin önemli düzenlemeler yapıldı. Yeni cadde ve sokaklarda iki kat sınırı uygulanmayacak, 2026’dan itibaren ise artışlar yeniden değerleme o
Isparta’da Futbola Kar Engeli Isparta genelinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle bugün oynanması planlanan U14 ve U16 futbol müsabakaları, olumsuz hava şartları ve saha koşulları gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelendi.
Tarım işçileri için 2026 yevmiye tavsiyesi açıklandı Silifke Tüm Tarım Çalışanları ve Çavuşları Derneği, 2026 yılına ilişkin tarım ve narenciye işçilerinin yevmiye ücretleri ile servis bedellerini kapsayan tavsiye kararlarını kamuoyuyla paylaştı.
Eğirdir’de Feci Kaza: 2 Genç Hayatını Kaybetti Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı Kırıntı Köyü’nde otomobilin park halindeki kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada 18 yaşındaki sürücü Baran Duman ile Serik’li Lütfi Can Duran yaşamını yitirirken, bir kişi yaralandı.