ATABEY MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN UYUMDER'Lİ GENÇLERE TAM DESTEK


Eğitim 11.07.2020 12:34:00 0
ATABEY MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN UYUMDER

Başarılırayla adından sık sık söz ettiren Atabey Milli eğitim Müdürlüğü faydalı işlerle gündeme gelmeye devam ediyor.

Atabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye de bir ilki başardı. Isparta Atabey sınırları içinde bulunan Uyumder'de, Bağımlılıkla mücadele eden gençlerden oluşan Mehteran Takımı kurarak farkındalık oluşturdular. Mehteran eğitimi veren Atabey Milli eğitim müdürlüğü, Uyumderde bağımlılıkla mücadele eden gençlere pandemi süreci içerisinde hem keyifli zaman geçirmelerini sağladı hemde Mehteran eğitimlerini tamamlayıp çok sayıda genci meslek sahibi yaptı. 

Normalleşme kuralları içerisinde Gençlere  Kaymakam Göksu Bayram, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz ve İlçe milli egitim müdürü Lale Bağcı sertifikalarını gençlere takdim ettiler.

 
Uraloğlu: Ay-Yıldızlı rotalarımızı dünya semalarında büyütmeye kararlıyız Türkiye’nin sivil havacılıktaki küresel gücüne dikkat çeken Bakan Uraloğlu, 133 ülkede 356 noktaya ulaşan THY ağının rekor yolcu sayılarıyla büyümeye devam ettiğini vurgulayarak, ay-yıldızlı rotaların dünya semalarında...
Trafik cezalarını artıran düzenlemede 10 madde kabul edildi Trafik güvenliğini artırmaya yönelik hazırlanan ve cezaların ciddi oranda yükseltilmesini öngören teklifin 10 maddesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edildi.
Seralarda yıkım hasat sonrasına ertelendi Antalya’da Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar uzanan bölgede, geçmişte Hazine arazisi üzerinde kurulup Orman Genel Müdürlüğü’ne (OGM) devredilen alanlardaki seralar için alınan yıkım kararları, hasat sezonu sonrasına ertelendi.
Burdur’da kamu personeline protokol ve iletişim eğitimi Burdur Valiliği himayelerinde düzenlenen eğitim programında, kamu personeli ve yöneticilere etkili iletişim, beden dili ile protokol ve görgü kurallarına yönelik uygulamalı bilgiler aktarıldı.
Kılınç: “Ücrette dengesizlik bitmeli, kamuda Adalet sağlanmalı” Memur-Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç, 2026’nın ilk maaş gününde yaptığı açıklamada ücret dengesizliği ve gelir adaletsizliğine dikkat çekerek, “Memuru enflasyona ezdiren bu sistem derhal değişmeli, kamuda adalet ve huzur