Atıl durumdaki Sera Yenilendi Karanfiller İhracata Hazır

Burdur İli Gölhisar İlçesi'nde yıllardır atıl halde bulunan sera canlandırılarak, emek verilen güzel kokulu karanfiller ihracata hazırlandı.


Gündem 24.08.2022 00:56:00 0
Atıl durumdaki Sera Yenilendi Karanfiller İhracata Hazır

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, atıl vaziyette bulunan serayı yenilediklerini söyledi.

Burdur'un Gölhisar ilçesinde yıllardır atıl vaziyette bulunan sera emek verilerek, yenilendi. Gölhisar'a yakışır hale getirildi.

'Güzel Gölhisar'ımız en iyisini hakediyor!' sözlerini kullanan Başkan İbrahim Sertbaş, " Tüm çalışanlarım ile iftihar ediyorum. Burası yıllardır atıl vaziyette bulunan bir yerdi. Önce seramızı yeniledik, çalıştık, emek verdik. Çok şükür. 3 bin metrekarelik çiçek seramızı Gölhisar Belediyemize kazandırdık. Güzel kokulu karanfillerimiz ihracata hazır. Tarımsal üretime katkı sağlama çabamız heyecanla devam ediyor. Hizmetlerin en iyisini hakeden ilçemize hayırlı uğurlu olsun. " ifadelerini kullandı.


Başkan Palancıoğlu, ilk mesai gününe personeli ile bayramlaşarak başladı Başkan Palancıoğlu, ilk mesai gününe personeli ile bayramlaşarak başladı
Bursa Teleferik’te periyodik kontroller yapılıyor mu? Bursa Teleferik’te periyodik kontroller yapılıyor mu?
Kocaeli'de 23 Nisan Reels Yarışması’na başvuru uzatıldı Kocaeli'de 23 Nisan Reels Yarışması’na başvuru uzatıldı
Erciyes Üniversitesi’nde geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı Erciyes Üniversitesi’nde geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı
Meriç’te yaralı şahini kurtarma operasyonu Meriç’te yaralı şahini kurtarma operasyonu