Atılan çöpler giderleri tıkadı, altgeçidi su bastı


Gündem 4.05.2020 01:22:00 0
Atılan çöpler giderleri tıkadı, altgeçidi su bastı

ANTALYA'da akşam saatlerinde kısa süreli etkili olan sağanak nedeniyle Vatan Bulvarı üzerinde altgeçidi su bastı. Su giderlerini tıkayan çöpler görevliler tarafından temizlenince biriken su tahliye edildi.

Sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde kent merkezinde gün boyu aralıklarla etkili olan yağmur, akşam saatlerinde 1 saat sağanak şeklinde yağdı. Sağanak yağış nedeniyle kentte yollarda su birikintileri oluştu. Muratpaşa ilçesi Vatan Bulvarı üzerinde bulunan Çallı Altgeçidi'ni, yağmur nedeniyle su bastı. Altgeçitte atılan çöpler nedeniyle su giderleri tıkanınca biriken su nedeniyle plakası öğrenilemeyen bir araç suda kaldı.

Polis ekipleri su baskını nedeniyle altgeçit girişini araç geçişine kapattı. Su basan altgeçidin giderlerinde biriken çöpleri ASAT ekipleri temizledi. Temizlik için girdikleri su birikintisinde vücutlarının bir bölümü suda kalan çalışanlar, yaklaşık 1 saat süren çalışma sonunda çöpleri topladı. Bu giderlerin açılmasının ardından biriken su tahliye edildi.
Meteoroloji 4.Bölge Müdürlüğü verilerine göre yağışların önümüzdeki hafta da Antalya kent merkezinde ve içlerinde etkili olması bekleniyor.

Fitre ve Zekâtlarınız ihtiyaç sahiplerine resmi olarak ulaşacak Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla zekât, fitre, fidye ve iftar bağış kampanyası başlattı. “Haydi Isparta! Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin” çağrısıyla hayırseverler ihtiyaç sahiplerine destek olmaya.
Bediüzzaman Said Nursi Kız Öğrenci Yurdu’nda Sahur buluşması Isparta Kyk'ya bağlı Bediüzzaman Said Nursi Kız Öğrenci Yurdu’nda barınan öğrenciler, sahur vaktinde gerçekleştirilen ziyaretle bir araya geldi.
Ramazan’da Isparta’da Hakiki Diyarbakır Burma Kadayıfı Tüketimi 3-4 Kat Arttı Resul Usta, üç vardiya çalışarak taze ve hijyenik kadayıf üretimiyle Ramazan yoğunluğuna yetişiyor. Yedişehitler Mahallesi’nde hem toptan hem perakende satışla Isparta halkının favorisi oldu.
Defterdar Erdem: Kayıt dışı ekonomiyle mücadele sıkı devam ediyor Isparta Defterdarı Mustafa Erdem, vergi tahsilat oranının yüzde 90 seviyesinde olduğunu açıklayarak, kayıt dışı ekonomiyle mücadeleye devam edeceklerini söyledi.
Antalya’da “büyük aile sofrası” iftarında anlamlı buluşma Antalya’da “Büyük Aile Sofrası” iftarında şehit yakınları ve gazilerle protokol bir araya gelerek Ramazan’ın birlik ve dayanışma mesajını paylaştı.