Atmaca şehidin anısını yaşatacak


Gündem 18.07.2021 12:00:00 0
Atmaca şehidin anısını yaşatacak

Terör saldırısında şehit düşen Veteriner Uzm. Onb. Ahmet Akdal’ın can yoldaşı Atmaca, tedavisi sonrası Akdal ailesi tarafından sahiplenildi.

7 Nisan’da Suriyenin Tel Rıfat kırsalında terör örgütü tarafından düzenlenen havanlı saldırıda şehit olan Veteriner Uzman Çavuş Ahmet Akdal (30), memleketi Kahramanmaraşta düzenlenen törenin ardından toprağa verilmişti.

Aynı  saldırıda yaralanan Atmaca adlı köpek uzun bir maceranın ardından tedavi edilerek sağlığına kavuştu. Akdal ailesi de oğullarının şehit düştüğü saldırının mirası olarak Atmaca’yı sahiplenme kararı aldı.

Milli Savunma Bakanlığı ise sosyal medya hesabından duygulandıran haberi şu sözlerle paylaştı: “O, şehidimizin can yoldaşıydı.  Terörist saldırısında o da yaralanmıştı.  Şehidimiz Veteriner Uzm. Onb. Ahmet Akdal’ın değerli ailesi, Atmaca’yı oğullarının emaneti görerek sahiplenmek isteyince sevimli dostumuzu kendilerine teslim ettik. 3 aylık bir tedavinin ardından eski sağlığına kavuşan ve emekli olan Atmaca, artık şehidimizin Kahramanmaraş’taki değerli ailesiyle birlikte yaşayacak. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, Atmaca’ya ve şehidimizin değerli ailesine birlikte güzel günler diliyoruz.”

https://twitter.com/tcsavunma/status/1416674879286435841

MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım" Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
Hayat Finans'tan finansal teknolojiler şirketi Hayat Finans'tan finansal teknolojiler şirketi
Başkan Büyükakın çocuklarla buluştu Başkan Büyükakın çocuklarla buluştu
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı