Gündem

Gündem Haberleri

ATSO’dan Başkonsolosa teşekkür

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Cüneyt Göktaş, Türkiye’nin Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer’in, Darmstadt Sanayi ve Ticaret Odasını ziyaretinde Odayla ilgili çabalarından dolayı kendisine teşekkür etti.


Gündem 3.02.2021 15:58:00 0
ATSO’dan Başkonsolosa teşekkür

AKSARAY (İGFA) - Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Cüneyt Göktaş, geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçerin, Darmstadt Sanayi ve Ticaret Odasını ziyaret ederek, Hessen eyaletiyle Türkiye arasındaki ticari ilişkileri güçlendirilmesi noktasında görüşmeler gerçekleştirdiğini hatırlattı. Göktaş, Tunçerin ziyaretinde Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasından da bahsederek şehrin de Almanya ile iş birliği için çalışmalar yaptığını vurgulayarak kendisine teşekkür etti.

ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, "2019 yılından bu yana Türk Alman Ticaret Odası ile birlikte çalışmalar gerçekleştiriyor ve projeler hazırlıyoruz. Staj Köprüsü kapsamında öğrencilerin Avrupa’da ve Almanya’da staj almalarını sağlıyoruz. Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer ile Darmstadt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Dış İlişkiler Kurulu Üyesi Mehmet Kocagöl’e bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.


Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Eczacıbaşı Dynavit, 'Yılın Kadın Spor Takımı' seçildi Eczacıbaşı Dynavit, 'Yılın Kadın Spor Takımı' seçildi
Lonca 9. dönemi 8 girişimciyle tamamladı Lonca 9. dönemi 8 girişimciyle tamamladı
BUTGEM’de istihdam odaklı protokol imzalandı BUTGEM’de istihdam odaklı protokol imzalandı
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı