Avcıların file tuzağına suçüstü yakalama!

Batman Emniyet Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Ekipleri, Bayındır Mahallesi’nde boş arazide file ile tuzak kurarak koruma altında bulunan ve avlanması yasak olan kuşları avlamaya çalışan şahısları suçüstü yakaladı.


Gündem 16.03.2021 12:31:00 0
Avcıların file tuzağına suçüstü yakalama!

BATMAN (İGFA) - Batmanda şahısların avladığı dört adet saka kuşu, iki adet kuş kafesi, kuşları yakalamada kullandığı file tuzağına el konuldu. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Görevlilerine teslim edilen şahsa, 5 bin 879 lira para cezası uygulanırken, ele geçirilen malzemelere el konuldu. 4 adet saka kuşu ise tedavileri yapılarak doğal yaşam alanlarına bırakıldı. Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, ihbarların 112 acil çağrı merkezi veya Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) mobil uygulamasına bildirilmesinin önemli olduğunu belirttiler.


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı