Gündem

Gündem Haberleri

Avrupadan PTTye altın pul ödülü

PTT AŞ, En İyi Avrupa Pulu Yarışması’nda “Altın Pul” ödülünü kazandı. Osmanlı Devleti yol sisteminin başlangıcının ve ayrım güzergâhlarının tema olarak işlendiği “Avrupa 2020 (Tarihi Posta Yolları)” konulu tek değerli anma pulu, yarışmada birinci oldu.


Gündem 3.04.2021 12:00:00 0
Avrupadan PTTye altın pul ödülü
ANKARA (İGFA) - Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), 2002den beri halka açık çevrimiçi oylama yoluyla düzenlenen En İyi Avrupa Pulu Yarışması’nda bu yıl "Tarihi Posta Yolları" temasıyla tedavüle sunduğu pulla birinciliğe layık görüldü. “Altın Pul” ödülünü alarak büyük bir başarıya imza atan PTT AŞ, “Tarihi Posta Yolları” pulunu, posta güzergâhları, postacılar ve tarihi mekânları tarihsel gerçekliğe uygun olarak tasarlayıp, tüm teknik detaylara bağlı kalarak oluşturdu.
 
Avrupa Posta İşletmecileri Birliği (PostEurop) tarafından belirlenen konular çerçevesinde hazırlanan pullarla yarışmalara katılan PTT AŞ, her yıl aldığı ödüllerle başarısını taçlandırdı. Hatırlanacağı gibi PTT temalı pullarındaki ödüllerinde 2011 yılından bu yana başarısını sürdürürken, her yıl altın, gümüş pulların sahibi oluyor. Kurum, 2019 yılında “Ulusal Kuşlar” konulu anma pulu ile gümüş pulun sahibi olmuştu.

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Türkiye 23 Nisan'ı coşkuyla kutluyor Türkiye 23 Nisan'ı coşkuyla kutluyor
Google'dan 23 Nisan doodle'ı Google'dan 23 Nisan doodle'ı
23 NİSAN NEDENİYLE BURDUR'DA HANGİ YOLLAR KAPALI OLACAK 23 NİSAN NEDENİYLE BURDUR'DA HANGİ YOLLAR KAPALI OLACAK
Vali Baruş, il genel meclisi üyeleriyle bir araya geldi 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimleriyle birlikte görevlerine başlayan 25. Dönem İl Genel Meclisi üyeleri, Vali Aydın Baruş ile Isparta Valiliği’nde bir araya geldi.