AXA Sigorta Kupa Volleyde Bursa Büyükşehir galip

Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı AXA Sigorta Kupa Voley ilk maçında Bingöl Solhanspor’u mağlup etti


Gündem 2.10.2021 09:30:00 0
AXA Sigorta Kupa Volleyde Bursa Büyükşehir galip

İZMİR (İGFA) - İzmir’de gerçekleştirilen AXA Sigorta Kupa Voley A Grubu’nda Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, ilk maçında Bingöl Solhanspor’u 3-0 mağlup etti. Atatürk-Sigorta Shop Spor Kompleksi’nde oynanan maçta rakibi karşısında ilk seti 25-14 alan Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, büyük heyecanın yaşandığı ikinci seti de 25-23 alırken setlerde durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü seti de 25-19 kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, maçtan 3-0 galip ayrıldı. Grupta bugün oynanan diğer maçta Cizre Belediyespor, Galatasaray’ı 3-2 mağlup etti. AXA Sigorta Kupa Voley A Grubu’nun ikinci gününde 2 Ekim Cumartesi günü (yarın) Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı saat 17.30’da Cizre Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Gruptaki diğer maçta ise saat 20.00’de Bingöl Solhanspor-Galatasaray karşılaşması oynanacak.


Başkan Aydın, üç bin vatandaşı ağırladı Başkan Aydın, üç bin vatandaşı ağırladı
Başkan Çolakbayrakdar: “Mithatpaşa, yeni cazibe merkezi olacak” Başkan Çolakbayrakdar: “Mithatpaşa, yeni cazibe merkezi olacak”
İşte AK Parti'nin ilk yol haritası: “Türkiye'yi Dinliyoruz” Yerel seçimler şayet Ak Parti açısından oyları artırarak devam etseydi, “Demek ki her şey yolunda” denilecek ve öyle devam edilecekti. Şer gibi görünende hayır, hayır gibi görünende şer olabilir; geleceği yalnız Allah bilir.
TİMBİR’den RTÜK’ün 30. yılı için kutlama mesajı Bünyesinde 100'in üzerinde medya kuruluşu yer alan, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) 30’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlad
Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde