Yaşam

Yaşam Haberleri

AYASOFYA ISPARTA GÜLÜ KOKACAK


Yaşam 23.07.2020 16:33:00 0
AYASOFYA ISPARTA GÜLÜ KOKACAK

Ayasofya Camii yarın Cuma Namazı ile birlikte ibadete açılıyor. 86 yıl ibadetsiz kalan Ayasofya’daki ilk namaz öncesinde Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla, cami ve çevresi gülsuyu ile yıkanacak.

Ayasofya Cami 86 yıl aradan sonra 24 Temmuz 2020’de kılınacak ilk Cuma Namazıyla ibadete açılıyor. Isparta Belediyesi de ilk ibadet öncesinde cami içerisini ve çevresini gülsuyu ile yıkayacak. Bu doğrultuda bir ton doğal gülsuyu ile cami içinde kokulandırma çalışması yapılacak. Yine 20 ton esansiyel gülsuyu ile de dış mekanlar yıkanacak. Ayrıca camiye gelecek olan vatandaşlar için de küçük kutularda 10 bin adet gül lokumu dağıtımı yapılacak.

Bu doğrultuda hazırlıklar tamamlanırken, ‘Ayasofya Gül Kokuyor’ Sloganıyla hazırlanan ve içerisinde tonlarca gülsuyu ve çeşitli ikramları barındıran araç İstanbul’a yola çıktı. Yine Ayasofya Camine gidecek bir araç ise Isparta’dan yola çıkmadan şehir merkezinde caddeleri gülsuyu ile yıkadı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl? Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor