Aydın Acil Çağrı Merkezi Koçarlıda farkındalık oluşturdu


Gündem 29.10.2021 12:00:00 0
Aydın Acil Çağrı Merkezi Koçarlıda farkındalık oluşturdu

Açıldığı günden itibaren Aydının 17 ilçesine dokunan 112 acil çağrı merkezi yine farkındalık oluşturan bir çalışmayla Koçarlıda vatandaşları bilgilendirdi.

AYDIN (Büyükşehir Medya) - Tüm Türkiye'de 81 ilde Temmuz ayında faaliyete geçen 112 Acil Çağrı Merkezleri'nin 70'incisi olan ve Aydın'ın tüm acil çağrılarını karşılamasıyla 1 milyonun üzerinde çağrı alan Aydın 112 Acil Çağrı Merkezi, proje tanıtımına yönelik olarak Koçarlı Tırmanma Yarışı etkinliğine katıldı.

Aydın Valisi Sayın Hüseyin Aksoy'un start verdiği etkinlikte 112 Acil Çağrı Merkezi  vatandaşla bir araya gelerek deprem, sel, su baskını, heyelan, kaya düşmesi, göçük gibi doğal afetlerde, göğüs ağrısı, bayılma, boğulma, kırık-çıkık şüphesi, kalp krizi, kanama gibi sağlık ile ilgili yaşanan olumsuzluklarda, gasp, hırsızlık, yaralama, kaçakçılık gibi asayişe yönelik Çağrı Merkezini arayan kişilerin soğukkanlı bir şekilde kısa ve net olarak açık adres vermesi gerektiğini vatandaşa birebir anlattı.

Koçarlı Tırmanma Yarışı'nda yarışa katılan ralli araçlarında 112 Acil Çağrı Merkezi'nin  kurumsal logosunun da yer verildiği etkinlikte 112 Acil Çağrı Hattının gereksiz yere meşgul edilmemesi gerekliliği vatandaşa bir kez daha hatırlatıldı.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı