Aydın Büyükşehir Meclisinde sosyal belediyecilik eleştirisi

Aydın Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı Aydının Şükran Güngör Kültür Merkezinde gerçekleşti.


Gündem 14.04.2021 10:30:00 0
Aydın Büyükşehir Meclisinde sosyal belediyecilik eleştirisi
Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI) Aydın Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı,  Aydın Şükran Güngör Kültür Merkezinde gerçekleşti. Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve İlçe Belediye Başkanlarının katılım gösterdiği toplantıda, 2020 yılı Faaliyet Raporu okundu ve belediye başkan vekili, meclis kâtibi, encümen üyesi gibi seçimler de yapıldı.

Faaliyet Raporunun görüşüldüğü meclis oturumunda AK Partili Meclis üyesi Neşe Menderes’in “Aydın Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında Aydına daha fazla yatırım yapması gerekirken sosyal belediyecilik hizmetini ön planda tutması beni memnun etmedi” sözleri salonda şaşkınlığa neden oldu.

BAŞKAN ATABAYDAN MENDERESE YANIT

AK Partili Meclis Üyesi Neşe Menderes’in sözlerine sert tepki gösteren Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, AK Parti gurubunda olan insanların, hem ülkemizde hem bütün dünyada çok zorluk çekilen bir dönemde sosyal belediyeciliği eleştirmesinin çok da yerinde ve yapıcı olduğunu düşünmediğini söyledi. Belediyeciliğin klasik olan tarafı her yerde yapıldığını dikkati çeken Başkn Atabay, "Büyük bina yapmakla, beton harcamakla belediyecilik olmuyor. Bu hizmetlerin de olması gerekir. Ancak önemli olan insanlara ihtiyaçları olduğu dönemde elini uzatabilmek. Yerel yönetimlerin özellikle Büyükşehir Yasası gereği kurulan Büyükşehir Belediyelerinin muhtaç insanlara, gerektiğinde yanında olabildiğini, uzanabileceğini gösterebilmek ve o güveni, o garantiyi, o sıcaklığı, o şefkati verebilmek çok önemli" diye konuştu.


Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…” Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…”
Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın" Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın"
Doğal gripsavar: Sirke! Doğal gripsavar: Sirke!
Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları
Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi