Aydın’da Didim Tapu Müdürlüğü’ne personel takviyesi


Gündem 2.07.2021 14:00:00 0
Aydın’da Didim Tapu Müdürlüğü’ne personel takviyesi

Aydının Didim ilçesinde Tapu Müdürlüğünün personel sıkıntısı ile ilgili olarak son sözü AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı söyledi. AK Partili Subaşı, Tapu Kadastro 3 Bölge Müdürü Yusuf Meşhur ile bir araya geldi.

Kemal ETLEÇ (Didim Postası)
Aydın Didimde Tapu Kadastro 3 Bölge Müdürü Yusuf Meşhur ile bir araya gelen AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Tapu Müdürlüğündeki personel sıkıntısını görüştü. Didime kalıcı bir personel ataması konusunu Ankara ziyaretinde dile getireceklerini ifade eden Başkan Subaşı, "Bu konular bizim işimiz herkes kendi işini yapsın. Siyaseti siyasetçiye bırakalım; odalar ve STK’lar kendi işlerini yapsınlar.” dedi.

Tapu ve Kadastro 3. Bölge Müdürü Yusuf Meşhur ise Didim ile Kuşadası tapu müdürlükleri arasında bir becayiş yapıldığını belirterek, yeni Tapu Müdürünün kısa sürede göreve başlayacağını söyledi. Meşhur, Bölge Müdürlüğü olarak Didimde 8 geçici personelin göreve başladığını ve bir müdür yardımcısının da görev yapacağını belirterek, “Ankaradan 3 geçici personel ve bir müdür yardımcısı talebimiz oldu. Onlar da kısa sürede gelecek. Didimdeki iş yoğunluğunu bir hafta gibi sürede en aza indireceğiz" dedi.


Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…” Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…”
Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın" Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın"
Doğal gripsavar: Sirke! Doğal gripsavar: Sirke!
Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları
Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi