Aydın Didim’de 11 katlı otele mühürleme!


Gündem 14.06.2021 23:00:00 0
Aydın Didim’de 11 katlı otele mühürleme!

Aydının Didim ilçesinde bir çok habere konu olan Altınkum Mahallesindeki 11 katlı ikiz kuleler olarak anılan hotel, işletme ruhsatı olmaması gerekçesiyle mühürlendi.

Kemal ETLEÇ (Didim Postası) - Didim Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 11 katlı otelin işletme ruhsatı olmaması dolayısıyla mahkemenin vermiş olduğu karar doğrultusunda mühürledi.
Didim Belediyesince yapılan tebligat, otel sahibinin Aydın 1. İdare Mahkemesine yürütmeyi durdurma kararı aldırmasından sonra ertelenmişti. Didim Belediyesinin yürütmeyi durdurma kararına itiraz etmesinin ardından Aydın 1. İdare Mahkemesi kararı kapsamında otelin boşatılması ve faaliyetini durdurması amacıyla alınan karar, tebliğ edildi.
Tebligat süresinin dolmasının ardından otelde mühürleme işlemi yapıldı. Didim Belediyesi Zabıta Müdürü vekalet eden Murat Hacıfettahoğlu ile birlikte zabıta ekipleri otele geldi, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de otel çevresinde güvenlik tedbiri aldı.
Ekipler, işyerinin mühürleme işleminden önce, otel yetkililerine mühür uygulama işleminin nedenlerini ve mahkeme kararını açıklayarak, içeride bulunan müşteri, personel, çalışan her kesin dışarı tahliyesini istedi.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay Yaptığı açıklamada, kanunsuz yapılara ve işletmelere göz yummayacaklarını belirterek, yapılan her işi kanun ve onun ölçülerinde yapmaya devam edeceklerini söyledi.


Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret
KalDer Kayseri'den gelecek paneli KalDer Kayseri'den gelecek paneli
Rasim Arı'ya STK'lardan ziyaret Rasim Arı'ya STK'lardan ziyaret
Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.