Aydın Didim’de 15 Mavi Bayrak dalgalanacak


Gündem 24.05.2021 10:00:00 0
Aydın Didim’de 15 Mavi Bayrak dalgalanacak

Ülkemizde Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) koordinasyonunda yürütülen Mavi Bayrak Programı kapsamında 2021 yılında mavi bayrak almaya hak kazananların listesi belirlendi. Bu yıl Türkiye’de  519 plaj, 22 marina, 6 bireysel yat ve bu yıl ilk kez 10 turizm teknesi Mavi Bayrak almaya hak kazandı.

Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI)

Aydın’ın turistik kentlerinden birisi olan tarihi, doğası ve havası ile öne çıkan Didim, 14 Plaj, 1 marina mavi bayrağı sahibi oldu.

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay tarafından yapılan açıklamalada, “Tarihi, doğası ve havası ile öne çıkan kentimizde mavi bayraklı plajların varlığını turizmin ilerlemesi ve gelişmesi açısında oldukça önemli, bu tür öğeler ilçenin gelişmesi ve ilerlemesine katkı sağlıyor. Çevre, sağlık ve hijyen koşullarının en üst seviyede tutulduğu bu dönem içerisinde plaj ve donanımlarının temizliği, can güvenliği ve çevre yönetimine dair pek çok kriteri barındırması, tüm bu kriterlerin denetim altında tutulması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.


Meteorolojiden kuvvetli rüzgar ve yağış uyarısı Meteorolojiden kuvvetli rüzgar ve yağış uyarısı
Cinayet şüphelileri kıskıvrak Cinayet şüphelileri kıskıvrak
Bursa'da ilk ders zili ünlü oyuncu Çetin Altay'dan Bursa'da ilk ders zili ünlü oyuncu Çetin Altay'dan
Vakıfbank'tan 550 milyon dolarlık ilave ana sermaye tahvil ihracı Vakıfbank'tan 550 milyon dolarlık ilave ana sermaye tahvil ihracı
ISPARTA'DA ET YEMEK HAYAL OLACAK ISPARTA'DA ET YEMEK HAYAL OLACAK