Aydın Didim’de aramaları bulunan 6 şahıs polisten kaçamadı


Gündem 13.06.2021 17:00:00 0
Aydın Didim’de aramaları bulunan 6 şahıs polisten kaçamadı

Aydın Didimde haklarında çeşitli suçlardan aramaları bulunan şahıslar Didim Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan titiz çalışmalarla yakalandı.

Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI) - Didim İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, çeşitli suçlardan aramaları bulunan şahısları 6 şahsı, iz sürerek titiz takip sonucu yakaladı.
Mala zarar vermekten silahla tehdit, konut dokunulmazlığı ihlalden eşya hırsızlığına kadar çeşitli suçlardan aramaları bulunan Z.T. (34), K.N. (47), O.T. (27), C.Ç (66), M.Ö. (38), A.Y (43) adlı şüpheliler, emniyetin sıkı takibiyle gözaltına alındı. Emniyetteki ifadeleri sonrasında adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 5 zanlı tutuklanarak Söke Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edildi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı