Aydın Didim’de Başkan Atabay’dan üzücü haber


Gündem 19.06.2021 15:30:00 0
Aydın Didim’de Başkan Atabay’dan üzücü haber

Aydında geçtiğimiz günlerde Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, bir restoranda yemek sırasında uğradığı saldırı sonrası bugün yapılan sağlık kontrolünde burnunda kırık olduğu tespit edildi.

Kemal ETLEÇ (Didim Postası) - Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve avukatı geçtiğimiz günlerde Didim’de ikiz kuleler olarak bilinen kaçak yapıların sahipleri tarafından beyzbol sopaları ve demir sopalarla saldırıya uğramıştı. Saldırının ardından tedavi altına alınan Başkan Atabay’ın sağlık durumu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Sabah saatlerinde burun kanaması, baş dönmesi ve mide bulantısı artınca hastaneye kaldırılan Başkan Atabay’ın burnunda kırık olduğu tespit edildi. Başkan Atabay’ın tedavisi devam ediyor.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı