Aydın Didim’de hırsızlık şüphelisi yakalandı ama…


Gündem 17.07.2021 09:30:00 0
Aydın Didim’de hırsızlık şüphelisi yakalandı ama…

Aydının Didim ilçesinde Emniyet Asayiş Büro Amirliği ekiplerince hırsızlık şüphelisiyle yakalanan, adli makamlarca serbest bırakılan şahıs, hırsızlıklarına kaldığı yerden devam etti.

Kemal ETLEÇ (Didim Postası) - Didimin Hisar Mahallesinden 15 Temmuz günü çalınan 10 UR plakalı motosiklet hırsızlığı ile 18 Haziranda Efeler Mahallesinde bisiklet hırsızlığı olayıyla ilgili yapılan çalışmalarda H.P.D adlı şahsın olayın şüphelisi olarak tespit edildi.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan şahıs, sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakılmıştır. Serbest kaldıktan sonra çalmış olduğu motosiklet sahibinin yanına giderek motorunu kendisine vermek için 900 lira para isteyerek çaldığı motosikleti sahibine para karşılığı teslim etti.

Ayrıca aynı gün serbest kaldıktan yaklaşık 2 saat sonra Yeni Mahallede bisiklet çaldığı tespit edilmesi üzerine bir kez daha Asayiş Büro ekiplerince gözaltına alınan H.P.D, adli makamlara sevk edildi. Şahıs, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu
Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Mehmet Kemiksiz: “Çok kıymetli bir hazine Talas’ta” Mehmet Kemiksiz: “Çok kıymetli bir hazine Talas’ta”