Aydın Didim’de otel çalışanları ve konaklayanlar aşılanıyor


Gündem 8.07.2021 10:00:00 0
Aydın Didim’de otel çalışanları ve konaklayanlar aşılanıyor

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Aydın İl Sağlık Müdürlüğünün düzenlediği etkinlikte Didim Beach Otel personeli ve otelde konaklayan misafirler aşılarını oluyor.

Kemal ETLEÇ (Didim Postası)
Aydının pandemi turizmini Türkiye’de en başarılı yöneten illerden biri olduğunu kaydeden Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü M. Umut Tuncer, İl Sağlık Müdürlüğü ile güç birliği konusunda çok önemli öncü uygulamalara imza attıklarını söyledi. "Türkiye’de hiçbir turiste zamanında PCR testini yaptırmadan havaalanına veya ulaşım noktasına erişiminde problem yaşatmadık" diyen Tuncer, "Hem turizm personelimiz hem de turistik tesislerde aşı sırası gelen vatandaşlarımızın aşılanması için bunu önemli bir etkinliğe dönüştürdük. Böylece aşılanma skalamızı yükseltmeyi ve güvenli turizm noktasında öncü uygulamalarla örnek bir il olmayı ve dünya ölçeğinde örnek bir tez oluşturmayı başardık" dedi.

"1 MİLYONUNCU DOZU UYGULAYACAĞIZ"

Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz de, güvenli turizmi ve beraberinde pandemi sürecini eş güdüm içerisinde yürütmenin hassas noktalardan biri olduğunu ifade ederek, "Her bölgenin kendine göre faklı özellikleri var. Bugün otellerimizde çalışanlara bu hizmeti aktif bir şekilde veriyoruz. Kuşadası ve Didim gibi ilçelerimiz ağırlıklı olarak mesaiden sonra yoğun bir şekilde vakit geçirdikleri alanlar, bizler de mesaiden sonra dinamik şekilde hizmet vermeye başlıyoruz. Bunun yanında insan yoğunluğun çok olduğu mesire alanları, konser alanları vb. yerlerde bayram dahil olmak üzere aşılama hizmeti vermeyi planlıyoruz. Bugün itibari ile 1 milyonuncu dozu ilimizde uygulamış olacağız. İlimiz çok giriş çıkış alan bir konumda, hedef nüfus açısından bakılacak olursa çok iyi bir noktadayız" diye konuştu.


CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba
KESKİN GÖREVİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ ISPARTA 23-24 DÖNEM İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLAN SERKAN KESKİN, GÖREVİ 25 DÖNEM İÇİN MECLİS BAŞKANI SEÇİLEN AV. MEHMET ALİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ.