Aydın Didim Kent Meydanında Selda Bağcan izdihamı


Gündem 30.10.2021 15:00:00 0
Aydın Didim Kent Meydanında Selda Bağcan izdihamı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Aydının Didim ilçesinde de büyük bir coşku ile kutlandı. Didim Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Türk Halk Müziği sanatçısı Selda Bağcan halkla buluştu.

Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI/AYDIN)
Aydın'ın Didim Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, Selda Bağcan konseri düzenlendi.  1970’li yıllardan günümüze Türkiye’de ve dünyada ardından bahsettiren Türk Halk Müziği’nin ve özgün müziğin güçlü sesi Selda Bağcan Didimlilere unutulmaz bir gece yaşattı. 

Halk oyunu gösterisi ile başlayan konser öncesi konuşma yapan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, sahneye geleceğimizin teminatı olan çocuklarla birlikte çıktı. Sahnede konuşma gerçekleştiren Başkan Atabay, “Atatürk’ün birçok özelliği var, bunu bütün dünya biliyor. Onun ilkelerinden ayrılmayacağız, onun gösterdiği yoldan ayrılmayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Türk Halk Müziği ve Anadolu Rock Müziği’nin efsane isimlerinden Selda Bağcan, Didimliler için birbirinden güzel şarkılarını söyledi. Binlerce kişinin doldurduğu Cumhuriyet Kent Meydanı’nın da Selda Bağcan Didim’li vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.


 


Kipi Sınır Kapısı iyileştirilecek Kipi Sınır Kapısı iyileştirilecek
Keşan'da okul servisleri denetlendi Keşan'da okul servisleri denetlendi
Antalya'da MAG'lar her yerde olacak Antalya'da MAG'lar her yerde olacak
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Egeli mobilya ihracatçılarının 2024 hedefi 1 milyar dolar Egeli mobilya ihracatçılarının 2024 hedefi 1 milyar dolar