Aydın Didimde Belediye Başkan adayına İnce mesaj

Aydının Didim ilçesinde temaslarda bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHPden iki dönem Belediye Başkanlığı sonrasında DSP ve AK Partiden aday olan Mümin Kamacıya Başkan adayım sensin, hazırlan dedi.


Gündem 3.10.2021 15:00:00 0
Aydın Didimde Belediye Başkan adayına İnce mesaj

Kemal ETLEÇ (Didim Postası ) - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Didim'de bir takım ziyaretlerde bulunduktan sonra Didim ilçe binasına geçti.
Memleket Partisi Didim İlçe binası önünde bekleyen partililer ile selamlaşan İnce'yi karşılayanlar arasında CHP'den iki dönem Didim Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra DSP'den, sonra da Ak Parti'den aday olan Mümin Kamacı'da yer alıyordu. Mümin Kamacı, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile karşılaştıklarında, İnce ilk önce eski başkan Kamacı'yı tanıyamadı. Mümin Kamacı'nın kendisini tanıtmasının ardından kucaklaşan ikili arasında geçen diyalog sonunda Muharrem İnce "yerel seçimlerde Didim Belediye Başkan adayım sensin, hazırlan" dedi.


Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor
Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi
YENİ OTOGAR 15 NİSAN’DA HİZMETE GİRİYOR Yeni otogar 15 Nisan’da hizmete giriyor