Aydın Didimde hırsız kameradan tespit edildi

Aydının Didim ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin titiz çalışmasıyla işyerinde meydana gelen hırsızlık olayı aydınlatıldı.


Gündem 16.02.2021 11:00:00 0
Aydın Didimde hırsız kameradan tespit edildi

Kemal ETLEÇ ( DİDİM POSTASI)

Didim Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Didimde bulunan bir işyerinde meydana gelen araca ait bir adet jant ile 200 metre bakır elektrik kablosunun çalınması  olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda S.T adlı şahsı olayın şüphelisi olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan şüphelin ikametinden çalınan araca ait malzemeler çıktı. Malzemeler, sahibine teslim edilirken, adli makamlara sevk edilen S.T. ise, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü, bu tür olayların önlenmesi ve caydırıcılıkla ilgili hırsızların tespitinde vatandaşlara kamera taktırmaları konusunda uyarıda bulundu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor
Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi
Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor!  Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor! 
Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır” Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır”